Κόσμος

Επιστρέφουν «Σούπερμαν & Λόις» και «Walker, Texas Ranger»

Η περίοδος για το τηλεοπτικό δίκτυο CW για να προετοιμάσει το νέο του πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι έχει ήδη παραγγείλει δυο πιλοτικά σενάρια να γίνουν άμεσα σειρές. Πρόκειται για το spin-off του «Σούπερμαν και Λόις» και του «Walker, Texas Ranger» με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Πανταλέκι.

Τόσο το «Σούπερμαν και Λόις» όσο και το Walker δεν έχουν ακόμα γυρίσει πιλοτικά επεισόδια. Τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια και για τις δύο σειρές θα ξεκινήσουν την άνοιξη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Σούπερμαν και Λόις» θα έχουν ο Τάιλερ Χέκλιν και η Ελίζαμπεθ (Μπίσι) Τούλοχ. Οι χαρακτήρες θα βασίζονται στα κόμικς της DC που δημιούργησαν ο Τζέρι Σίγκελ και ο Τζόι Σούστερ. Η σειρά ακολουθεί το ζευγάρι, παντρεμένο πλέον, καθώς αντιμετωπίζει το άγχος, τις πιέσεις και την πολυπλοκότητα των καταστάσεων που δημιουργούνται στη σημερινή κοινωνία για δύο εργαζόμενους γονείς.

Ο Χέκλιν εμφανίστηκε ως Σούπερμαν για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς Supergirl. Από τότε έχει εμφανιστεί σε τρία επεισόδια του Supergirl.

ΑΠΕ

Back to top button