Για λίγους τυχερούς, φιλοξενία με γεύση… πραλίνας φουντουκιού
Τρεις τυχεροί και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν τρεις μέρες στο προσωρινό ξενοδοχείο «Hotella Nutella» που ετοίμασε στη Σονόμα της Καλιφόρνιας η εταιρεία Ferrero Brands, γνωστή παγκοσμίως από την αγαπημένη εκατομμυρίων -μικρών και μεγάλων- νουτέλα.
Το ξενοδοχείο είναι το πρώτο τέτοιου τύπου που ανοίγει η εταιρεία το 2020 και η διακόσμησή του ήταν θεματική εμπνευσμένη εξολοκλήρου από την γνωστή πραλίνα φουντουκιού. Η ταπετσαρία στους τοίχους, οι κουρτίνες και τα μαξιλάρια, μέχρι τα κιλίμια, αλλά και τα μεγαλύτερα του φυσικού μεγέθους βάζα γεμάτα με πραλίνα.
Ο διαγωνισμός, που έληξε στις 8 του περασμένου Δεκεμβρίου, ανέδειξε τρεις τυχερούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στον προορισμό στις 10 Ιανουαρίου. Τους περίμενε πλειάδα δραστηριοτήτων, όλες με κεντρική ιδέα την πραλίνα, όπως μαθήματα μαγειρικής. Αλλά και πιάτα με νουτέλα που είχαν δημιουργήσει σεφ-διασημότητες, όπως ο σταρ του Food Network Τζέφρι Ζακάριαν ή η βετεράνος κορυφαία σεφ του Bravo Τάνια Χόλαντ.
ΑΠΕ