ΑθλητικάΚαστοριά

Τα κανόνια της Α’ ΕΠΣ : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Την 1η θέση του πίνακα των σκόρερ με 15 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας απολαμβάνει ο Γιάννης Χασάϊ της Καλλιθέας.
Ο δεινός επιθετικός σκόρερ των κυανοκίτρινων ήταν το πρόσωπο της 10ης αγωνιστικής, αφού πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του στο ματς κόντρα με τα Γραμμοχώρια, και επωφελούμενος το ένα γκολ που σημείωσε ο μέχρι πρότινος στην κορυφή επιθετικός του Ηρακλή Πολυκάρπης, Στασινόπουλος, αναρριχήθηκε μόνος στην κορυφή με 15 γκολ και στο +2 από τον κύριο ανταγωνιστή του, τον επιθετικό των πράσινων, ενώ αρκετά πίσω με 9 γκολ στην 3η θέση βρίσκονται δύο παίκτες της Ομόνοιας Βογατσικού, Λαζαρίδης και Λιάπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χασάϊ έχει σκοράρει στα 7 από τα 10 ματς της ομάδας του, έχοντας σημειώσει μάλιστα δύο χατ τρικ, ενώ προχθές πέτυχε 4 γκολ. Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι από τα 15 γκολ που πέτυχε τα 6 από αυτά ήταν με εκτελέσεις πέναλτι.
Ο δε Στασινόπουλος του Ηρακλή επίσης έχει σκοράρει στα 7 από τα 10 ματς, ωστόσο, κανένα από αυτά δεν ήταν με εκτέλεση πέναλτι, ενώ στα τελευταία έξι ματς σκοράρει ανελλιπώς.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
ΧΑΣΑΙ 15
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 13
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (ΒΟΓ) 9
ΛΙΑΠΗΣ 9
ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ 8
ΜΗΛΙΑΤΗΣ Λ 7
ΝΟΥΛΑΣ 7
ΣΤΡΥΜΠΩΝΗΣ 7
ΓΑΚΙΑΣ 6
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Σ. 6
ΔΡΑΝΙΤΣΑΡΗΣ 5
ΜΗΛΙΟΣ 5
ΤΡΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Λ 5

sentranews.gr

 

Back to top button