ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Θωμάς Μάνος στην εκδήλωση “Αγρότης της Χρονιάς”

Συναντηση με τους Κωστα Σκρεκα και Σταυρο Αραχωβιτη την σημερινη και την προηγουμενη ηγεσια του Υπουργειου Αγροτικης Αναπτυξης κατα την διαρκεια της εκδηλωσης Αγροτης της Χρονιας που διοργανωσε η εφημεριδα ΑGRENTA στην πολη των Ιωαννινων.
Μια πολυ ενδιαφερουσα εκδηλωση η οποια ειχε στοχευμενες θεματικες ενοτητες κατα την διαρκεια της, στις οποιες ξεδιπλωθηκε το παρον και το μελλον του πρωτογενους τομεα στο ελληνικο στο πανευρωπαικο αλλα και το παγκοσμιο περιβαλλον του πρωτογενους τομεα.
Εγινε ενημερωση για τις αλλαγες που ερχονται με ταχυτατους ρυθμους σε ολα τα επιπεδα του κλαδου, αναλυση των προβληματων που απασχολουν αυτον και υπηρξε μια σειρα προτασεων για την αντιμετωπιση αυτων.
Ευχομαι να υπαρξει εκρηγορση απο την μερια των αρμοδιων για την αντιμετωπιση ολων αυτων των θεματων που αναδειχθηκαν μεσα απο την εκδηλωση και να μην παραμεινουμε μονο στην επισημανση προβληματων και την εξαγωγη συμπερασματων.
Τονισα στους παραπανω οτι τα προβληματα στην περιφερεια μας του πρωτογενη τομεα διογκωθηκαν και ζητησα να στηριξουν ο καθενας απο την θεση του την προσπαθεια της Περιφερειας και τις πρωτοβουλιες και δρασεις που θα αναπτυξει για να τα αντιμετωπισει στο βαθμο που θεσμικα μπορει να το κανει.
Συγχαρητηρια στην εφημεριδα AGRENTA για την διοργανωση της σημερινης εκδηλωσης.

 

Back to top button