ΕκδηλώσειςΚαστοριά

SUICIDAL ANGELS μαζί με Night Threat και Temple of Katharsis αύριο live στην Καστοριά

Συνεχίζεται η προπώληση

Οι σειρήνες ηχούν! Στο ξεκίνημα του 2020 μας περιμένει ένας μεγάλος “Πόλεμος”! Λυσσασμένος, ολοκληρωτικός, thrash metal.

“Πόλεμος”!

Αυτό υπόσχονται οι SUICIDAL ANGELS ότι θα μας συμβεί στην μεγάλη live εμφάνισή τους την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου Lab Art, στη βραδιά όπου θα μας παρουσιάσουν το βαρύ πυροβολικό από το καινούργιο album τους “Years of ggression”. Έναν εμβληματικό thrash metal δίσκο, ο οποίος, εντός και εκτός των συνόρων, δικαιολογημένα συνοδεύεται από αποθεωτικές κριτικές. Μπαρούτι και φωτιά το περιεχόμενό του!

Δεν είναι υπερβολή να σκεφτούμε ότι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε επί σκηνής μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές thrash metal μπάντες των ημερών μας, που βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα. Το metal εκτόπισμά τους το απέδειξαν περίτρανα, ανοίγοντας με εκπληκτική απόδοση την ιστορική συναυλία των Slayer που παρακολουθήσαμε τον Ιούλιο του 2019 στην Αθήνα. Με όχημα αυτές τις απολύτως πολεμικές live εμφανίσεις τους, έχουν κατακτήσει την Ευρώπη, λαμβάνοντας μέρος σε αμέτρητες περιοδείες μαζί με τους Kreator, Satyricon, Exodus, Cannibal Corpse, Behemoth, Sodom, Death Angel, Sepultura και άπειρα ακόμα παγκόσμια metal θηρία που τους εμπιστεύονται ώστε να στέκονται δίπλα τους.

SUICIDAL ANGELS:

LIVE AGGRESSION OVER KASTORIA – Σε διοργάνωση του “Rock Overdose”

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
PRAGUE LIVE STAGE, Εμπορικό Κέντρο, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Support Bands:

NIGHT THREAT
TEMPLE OF KATHARSIS

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• 10€ (περιορισμένη προπώληση)
• 12€ (προπώληση)
• 14€ (ταμείο)

Σημεία Προπώλησης:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
Δισκάδικο ΜΕΛΩΔΙΑ (MONO 12€)
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ:
Βιβλιοπωλείο ΣΑΝΤΑΛΙΔΗΣ (Ελάχιστα των 10€)
Βιβλιοπωλείο ΜΗΛΙΟΣ (MONO 12€)
ΚΟΖΑΝΗ:
MR. GADGET (MONO 12€)
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ:
Bar TOLTEC (Ελάχιστα των 10€ & των 12€)
ΓΡΕΒΕΝΑ:
ROCK CAFE (Ελάχιστα των 10€ & των 12€)

Επίσης από Κοζάνη θα διοργανωθεί εκδρομή με λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει το κοινό από το δημαρχείο Κοζάνης στην Καστοριά και θα τους επιστρέψει μετά το live! Πληροφορίες στο The Mr Gadget – Κοζάνη (Προπώληση εισιτηρίων €12
Booking για το λεωφορείο €8)

 

 

Back to top button