Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το ΕΤΑΚ Καστοριάς έκοψε τη βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Σήμερα το ΕΤΑΚ Καστοριάς βρέθηκε στο κτήριο του Άργος Ορεστικό όπου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας του μαζί με τα μέλη του και με εκλεκτούς καλεσμένους από τις πολιτικές αρχές.

Το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ κ.Τζηκαλάγιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ.Σαββόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς κ. Λίτσκας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού κ. Μαυρατζάς και κ. Εμμανουήλ, το παρόν έδωσε επίσης και ο επίτιμος πρόεδρος του ΕΤΑΚ κ. Μπακατσέλος Γεώργιος.

Αυτό το οποίο τόνισαν στους χαιρετισμούς όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι η συνεισφορά των εθελοντικών ομάδων σε καταστάσεις κρίσεων καθώς και το ποσό σημαντικό ρόλο έχει διαδραματίσει το ΕΤΑΚ Καστοριάς σε γεγονότα κρίσεων γιατί οπότε ήταν απαραίτητο βρέθηκε κοντά στον πολίτη ανά πάσα στιγμή.

Ο πρόεδρος του ΕΤΑΚ Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Σαββίδης ευχαρίστησε με την σειρά του όλους όσους παρευρέθηκαν καθώς και τα μέλη της ομάδας.

Οι δυο τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ.Σαββόπουλος και ο Γκετζίδης Αποστόλης μέλος του ΕΤΑΚ Καστοριάς.

 

 

Back to top button