Βόλεϊ: Εύκολα οι Κορασίδες 3-0 τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες-βίντεο)

Μια σημαντική νίκη πέτυχαν οι Κορασίδες του βόλεϊ το Σάββατο στο Κλειστό, επί του πολύ δυνατού φέτος Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα, με αγωνιστικό φρόνημα, άψογη συνεργασία κι εκπληκτική άμυνα παίρνοντας το 1ο σετ με 25-17.

Ο Αρίων αντέδρασε στο 2ο σετ, δυσκολεύοντας την υποδοχή της καστοριανής ομάδας με τα επιθετικά του σερβίς και κατάφερε κάποιες στιγμές να προηγηθεί στο σκορ. Στο τέλος όμως, με ένα σερί νικηφόρων πόντων τα κορίτσια μας επικράτησαν με 25-20.

Στο 3ο σετ, η ομάδα μας έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να κερδίσει τον αγώνα. Τα ελάχιστα λάθη και η άριστη αλληλοκάλυψη, σε συνδυασμό με τα εμφανή σημάδια κούρασης της αντίπαλης ομάδας έφεραν εύκολα το 25-15 και τη νίκη της Καστοριάς.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ18   ΑΠ Καστοριάς – Αρίων Πτολεμαΐδας  3-0      25-17    25-20    25-15

Καστοριά (Βαγγέλης Φωτόπουλος)  Καταραχιά Ε.,  Χαλιβίδου Μ.,  Φωτοπούλου Π.,  Μακρίδου Χ.,  Τζήμα Β.,  Νόλη Κ.,  Κοκκαλένιου Ει.,  Δημάκου Ε.,  Δημητριάδου Ρ.,  Καλαποθαράκου Β.,  Γεωργοπούλου Χ.,  Παναγιωτίδου Θ. (libero), Κοκκαλένιου Ευ. (libero).

Φωτογραφίες : ΦΟΥΙΤ

https://www.youtube.com/watch?v=LI-8g7DMJ_s

 

     

shares