Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα

Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό φρέσκα μανιτάρια
  • 2 λευκά ξηρά κρεμμύδια
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 250 γρ. ρύζι για ριζότο (καρναρόλι ή νάνο)
  • 100 γρ. κρασί λευκό
  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 60 γρ. αγελαδινό βούτυρο
  • 1 ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
  • 750-800 γρ. νερό ζεστό
  • 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • λίγο ψιλικκομμένο φρέσκο βασιλικό
  • 2 κτσ θυμάρι φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
  • 5 γρ. λάδι τρούφας (προαιρετικά)

Δείτε εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr

 

 

 

Back to top button