ΚαστοριάΚοζάνη

Τένις: Με το δεξί ο ΠΡΩΤΕΑΣ στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020 (φωτο)

Ο Ραφαήλ Γακόπουλος νικητής στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR Ε3

 Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε ο Πρωτέας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2020 και το Πρόγραμμα της Γ’ Ένωσης Αντισφαίρισης Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, η οποία το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου διοργάνωσε στην Πτολεμαΐδα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR Ε3, 4ης  εβδομάδας 2020.

Στην Κατηγορία U12, για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12 ετών, Νικητής στα Αγόρια ήταν ο Ραφαήλ Γακόπουλος. Στην ίδια Κατηγορία, ο Αλέξανδρος Κλειούσης κατέλαβε την 3η θέση και ο Δημήτρης Σπύρου την 5η, ενώ  στα Κορίτσια, η Κατερίνα Τσουλούφα πήρε την 3η θέση.

Στην Κατηγορία U16 συμμετείχαν, πραγματοποιώντας ικανοποιητικές εμφανίσεις, για τα Αγόρια ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και ο Μάριος Νίτσας, ενώ για τα Κορίτσια, η Κασσιανή Βασιλειάδη, Κατερίνα Κουμπάνη, Εύα Μυτιληναίου και Μαρία Τζήμα.

Ο Πρωτέας, που είναι ο μακροβιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος Τένις της περιοχής, λειτουργεί όλο το χρόνο στις καταπληκτικές γηπεδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει, έχοντας δημιουργήσει στις συγκεκριμένες Κατηγορίες μία πανίσχυρη αγωνιστική ομάδα με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Η Διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει Αθλητές, Προπονητές και Γονείς για τα αποτελέσματα κι ευχαριστεί τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για την άψογη διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία.

 

 

 

Back to top button