Καστοριά

Η “ατρόμητη” νύφη από την Καστοριά στην Τατιάνα Στεφανίδου (βίντεο)

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγαλύτερη δυσκολία στο γάμο τους

Το βίντεό τους, πάνω από την Καστοριά έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η Σόφια και ο Σεμπάστιεν συναντήθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012 αργά το βράδυ στο Εδιμβούργο, μια πόλη όπου ζούσαν μαζί για 5 χρόνια, μέχρι να χωριστούν τα μονοπάτια τους, αλλά μόνο επαγγελματικά!

Η σχέση τους ωριμάζει από απόσταση. Ακολουθούν συναντήσεις στην Ιταλία και στην Ελβετία τα Σαββατοκύριακα για ορεινές αποδράσεις μαζί. Σε μία από αυτές ο Σεμπάστιεν πρότεινε στη Σόφια μια πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από τη λίμνη Κόμο, το Πάσχα του 2017. Η πτήση μαγεύει τη Σοφία και πριν από λίγους μήνες θα το επαναλάβει με το νυφικό της.

Ο γάμος τους στις 10 Αυγούστου 2019, ήταν εντυπωσιακός. Οι καλεσμένοι τους, από 12 χώρες του κόσμου γλέντησαν μέχρι το επόμενο πρωί. Μετά την πρώτη νύχτα γάμου, η νύφη και ο γαμπρός έκαναν αλεξίπτωτο πλαγιάς, για να συμπληρώσουν τις εικόνες που ήθελαν, στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” στον ΣΚΑΪ. Τα πρόσωπά τους έλαμπαν. Μεταξύ άλλων μίλησαν για τη μεγαλύτερη δυσκολία στο γάμο τους.

“Είναι λίγο δύσκολο όταν ο ένας ζει σε μία χώρα και ο άλλος σε μια άλλη, αλλά είναι λίγο πιο εύκολο όταν ξέρεις ότι αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει” είπε η Σοφία και συνέχισε: “Εμείς ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα σμίξουμε οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο”.

Το extrem βίντεο από τον γάμο του Sebastien και της Σοφίας στην Καστοριά

Back to top button