Καστοριά – Συνταγή: Κέικ σοκολάτας κατσαρόλας!

Σοκολατένιο κέικ κατσαρόλας από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
250 γρ κουβερτούρα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1/2 λίτρο νερό
125 γρ μαργαρίνη
120 γε κάστερ πάουντερ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό
2 πακέτα μπισκότα πτί μπέρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το νερό, το βούτυρο και την κουβερτούρα. Μόλις αρχίσει το μείγμα να βράζει ρίχνουμε το κάστερ πάουντερ που έχουμε διαλύσει σε νερό και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε από την φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο το μείγμα σπάμε μέσα όλα τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα στην φόρμα του κέικ και μετά στο ψυγείο .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 erasitexnies.blogspot.com

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.