ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Στην κοπή της βασιλόπιτας του ΟΡΜΟΥ (σειρά φωτογραφιών)

https://kastoria365.gr/wp-content/uploads/2020/01/DSC02930-2-1132x509.jpg

Πλημμύρισε από κόσμο και λιλιπούτειους χορευτές η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ελπχ ΟΡΜΟΣ Καστοριάς

Δώρα Κωτσοπούλου

Στην κατάμεστη αίθουσα του TSAMIS, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μπινιάκος Μιχαήλ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για την παρουσίαση, την εμπιστοσύνη και την στήριξη προς τον ΟΡΜΟ από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα, σαν «μια οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει και δυναμώνει».

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Στέφανος Σχοινάς, και αμέσως μετά τα παιδικά τμήματα που συλλόγου παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητες και την ζωντάνια τους. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο βουλευτής κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σαββόπουλος, η αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Όλγα Παπαδάμου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κιμωνας Μιταλίδης, ενώ επιστολή με ευχές απέστειλε η βουλευτής κ. Τελιγιορίδου.

Στον σύντομο τους χαιρετισμό, όλοι τόνισαν την πολυσύνθετη δραστηριότητα του ελπχ Όρμου, καθώς και την εντυπωσιακή του παρουσία, παρά τα λίγα χρόνια από την ίδρυση του, στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Την εκδήλωση τίμησαν μέλη του ΔΣ και φίλοι από τους πολιτιστικούς συλλόγους Πευκοφύτου και Μανιακών, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν ‘’τα κορίτσια’’ του ΚΑΠΗ με το αστείρευτο γλέντι και χορό στο τέλος της εκδήλωσης.

Τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η   δημοσιογράφος Δώρα Κωτσοπούλου, ενώ με την λαχειοφόρο αγορά που υπήρξε μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα.

Τέλος, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά δώρα στους χορηγούς και μέγα-χορηγούς του συλλόγου από τα μέλη του ΔΣ τοε ελπχ ΟΡΜΟΣ.

 

Back to top button