Διεγράφη από την ευρωομάδα της ΝΔ ο Ζαγοράκης

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στ. Πέτσας. Επίσης, όπως ανακοίνωσε στο μπρίφινγκ, με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.

Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης.

Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

ΑΠΕ

1 σχόλιο

  1. Άλλαξαν τα ήθη άλλαξαν και οι διαγραφές……κάποτε και τώρα….. καραβιές η φούμα της εξουσίας……για τον κόσμο το ποδόσφαιρο …εκεί που υπάρχει η δεξαμενή των ψήφων για την εξουσία….. και όμως κανείς δεν κατάλαβε τι σημαίνει ΠΑΟΚ τι σημαίνει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ……δεν πειράζει……η φούμα αυτό κάνει……ας κρυφτούν ως αρουραίοι οι πολιτευτές της πόλης μας……

    Στο Βυζάντιο της Θεσσαλονίκης, υπήρχαν οι Βένετοι και οι Πράσινοι, και τώρα η πλατεία Ιπποδρομίου…..

shares