ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Έρχεται το “The 5 Summits Mountain Kastoria” (βίντεο)

“The 5 Summits Mountain Kastoria”: Ορεινός αγώνας τρεξίματος που θα περιλαμβάνει έναν αγώνα 30 χιλιομέτρων, περιμετρικά των βουνοκορφών της πόλης μας , έτσι ώστε να αναδεικνύεται η φυσική ομορφιά της Καστοριάς μας .
Θα περιλαμβάνει επίσης έναν αγώνα 7 χιλιομέτρων ο οποίος θα είναι ουσιαστικά ανάβαση στην κορυφή Ψαλίδα και στον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των δυνατοτήτων .
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας και τα σωματεία να αγκαλιάσουν αυτό το γεγονός μιας και μας ξαναδίνετε η ευκαιρία μετά από χρόνια να διοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο με μεγάλη επιτυχία .
Μετά τους αγώνες που είχαμε διοργανώσει το 2011 (Vernon edurance-αγώνας περιπέτειας 2 ημερών) και το 2013 (Ultra night trail run) και οι δυο με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών , ήρθε πάλι η στιγμή μετά από χρόνια να ξανακάνουμε την Καστοριά τόπο αθλητικών δρώμενων και αθλητικού τουρισμού .
Στις επόμενες ημέρες θα ανέβει η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με την πλατφόρμα εγγραφής αθλητών , εθελοντών και λοιπών λεπτομερειών.
29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
Μείνετε συντονισμένοι…

Back to top button