Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Διανομή δωρεάν παπουτσιών

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς με το Κέντρο Συμβουλευτικής γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου  Καστοριάς,  σε  μια προσπάθεια σύμπραξης και προσφοράς, ενημερώνουν τους πολίτες και συγκεκριμένα τις οικογένειες που έχουν ανήλικα παιδιά (έως την ηλικία των 18 ετών), πως θα πραγματοποιήσουν δράση διανομής ΔΩΡΕΑΝ παπουτσιών  μάρκας TOMS, από την ΜΚΟ «Μαζί για το παιδί» που εδρεύει στην Αθήνα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τα στοιχεία τους  στις παρακάτω υπηρεσίες, από την Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2020 έως την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες  9:00 με 13:00.

  • Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καστοριάς

Ρεσίνη Σοφία-Κοινωνική Λειτουργός

Τηλ.: 2467350284 – Κτίριο πρώην Νομαρχίας- 2ος όροφος – γραφείο 13

  • Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών με θέματα Βίας Δήμου Καστοριάς

Παπαλαμπροπούλου Μαρία- Κοινωνική Λειτουργός

Τηλ.: 2467022122 – Νέες Εργατικές Κατοικίες

Σταύρακα Δήμητρα- Κοινωνιολόγος

Τηλ.: 2467022122 – Νέες Εργατικές Κατοικίες

One Comment

  1. Λίγο κιμπαρλίκι και αρχοντιά δεν έμεινε στην Καστοριά; …Χρειαζόταν δημόσια ανακοίνωση για τους πένητες και ανυπόδητους της Καστοριάς……………. και αυτό το ονομάζουμε δράση….. Προσβολή για κάθε Καστοριανό….προσέξτε λίγο….. Τα διαβάζουμε και θλιβόμαστε….τέτοια κατάντια…….Είπαμε, αλλά όχι και έτσι….Τις πληγές τις θεραπεύουμε, αλλά δεν τις εκθέτουμε στις δημόσιες συναθροίσεις………. Με ελεημοσύνες δεν μπορείς να κρατήσεις τον κόσμο στον τόπο του… Οι παλαιοί ξενιτεμένοι Καστοριανοί έλεγαν “Το περήφανο άλογο κρύβει τις πληγές του με το σαμάρι…το τι γίνεται κάτω από αυτό δικός του λογαριασμός…” Και οι πολύ μακρινοί μας προγονοί “Τα εν οίκω μη εν Δήμω” Γιατί δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν 3.000 συσσίτια εν σύνολο 8.000 κατοίκων της πόλης….. ;
    Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Καστοριάς: Είχαν να μοιραστούν παπούτσια και είδη ενδύσεως από την εποχή της ΟΥΝΤΡΑ. Αυτά να βλέπουν, ο πολιτευτής του Ν Καστοριάς και οι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όταν πέφτει η αυλαία των Ραγκουτσαριών…. δεν πέρασαν είκοσι μέρες ……ανυπόδητοι και πένητες οι Καστοριανοί….
    Τα σέβη μου και καλό μήνα

Back to top button