Καστοριά – Συνταγή: Τρίγωνα Πανοράματος

Φτιάξτε τα δικά σας τρίγωνα Πανοράματος από τον Καστοριανό Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

Προετ. 20 λεπτά | Μαγείρεμα: 60 λεπτά | Μερίδες: 30 τεμάχια

ΥΛΙΚΑ

Για το σιρόπι

500 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό

Για την κρέμα

1 λίτρο γάλα
250 γρ. ζάχαρη
1 στικ βανίλιας ή 2 κ.γ. σιρόπι βανίλιας
3 κρόκους αβγών
150 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. ρυζάλευρο

Για το φύλλο

1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά
200 γρ. βούτυρο αγελαδινό για το άλειμμα

Οδηγίες για την παρασκευή και tips στο kitchenvillage.gr

 

 

 

 

 

κοινοποίηση

shares