ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Σε κλίμα ενθουσιασμού η κοπή βασιλόπιτας της Ομόνοιας Βογατσικού (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ)

Μέσα σε μία εξαιρετικά όμορφη ατμόσφαιρα η ΑΠΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ έκοψε σήμερα την καθιερωμένη βασιλόπιτα του συλλόγου.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και δικαιολογημένα άλλωστε, μιας και μετά τα αποτελέσματα οι κυανοκίτρινοι, απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ίωνα Δραγούμη, το παρών έδωσαν ποδοσφαιριστές, διοίκηση, φίλοι του συλλόγου, όπως επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Άργους Ορεστικού, Χρήστος Εμμανουήλ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σαρακατσιάνος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας για την προσφορά τους στην ομάδα την οποία έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίτευξη του φετινού στόχου της ομάδας, την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Επίσης, ευχαρίστησε τον Δήμο Άργους Ορεστικού και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Χρήστο Εμμανουήλ, τονίζοντας πως ότι χρειάστηκε η ομάδα μέχρι σήμερα ήταν συμπαραστάτης και την ΕΠΣ Καστοριάς για τις προσπάθειες που καταβάλλει παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες, να διατηρήσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρα, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι αποτελούν τον 12ο παίκτη και είναι διαρκώς κοντά στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Χρήστος Εμμανουήλ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την προσπάθεια του συλλόγου τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα φέτος που πρωταγωνιστεί και διεκδικεί την άνοδο στην Γ’ Εθνική, εκπροσωπώντας επάξια ποδοσφαιρικά τον Δήμο Άργους Ορεστικού, υποσχόμενος, ότι ο Δήμος ήταν και θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο πλευρό της ομάδας, γιατί πραγματικά το αξίζει.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς ευχήθηκε, υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, τονίζοντας ότι η Ένωση, παρά τα τεράστια προβλήματα, καταβάλει προσπάθειες για την ανάπτυξη και βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συνεχάρη τους ανθρώπους της διοίκησης για την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, μετά την επανίδρυσή του και την πολύ καλή παρουσία που έχει δείξει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τυχερός της πίτας ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μπλιάγκας, ενώ αυτό των επίσημων και της διοίκησης βρήκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button