ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η καστοριανή μπάντα “25 Seconds Quartet” Live

Καλοκαίρι του 2016 ο Γιώγος Βούλγαρης, που ζει στην Καστοριά, αλλά δεν ζει χωρίς μουσική, συναντάει τον Βασίλη Ζιώγα, και του μιλάει για το μουσικό πρότζεκτ που σκέφτεται να στήσει, με αγαπημένες του μουσικές.
Σαν φυσικό επακόλουθο έρχεται η προσθήκη της Χαριτίνης Αναστασιάδη στα φωνητικά και τα handheld percussion. Η Χαριτίνη συνεργάζεται με τον Βασίλη για πάνω από μία δεκαετία, από τα χρόνια του Blue Note.
Γίνεται μια διερευνητική πρόβα, και το αποτέλεσμα εκπλήσσει και τους τρείς!
Jazz standards, Soul, Pop, Modern Swing, Rock, Reggae, World music, τίποτα δεν είναι μακριά από τις δυνατότητες τους, και το αξιοποιούν δεόντως.
Το όνομα του τρίο απασχολεί και τους τρείς στην συζήτηση που ακολουθεί, με τα εσπρεσσάκια στο τραπέζι, και η απάντηση βρίσκεται ακριβώς μπροστά τους! Ο χρόνος που κάνει να γίνει ο ιδανικός espresso, 25 δευτερόλεπτα ακριβώς!
Έτσι γεννιέται το “25 Seconds trio”, και στα επόμενα χρόνια κάνει αρκετές εμφανίσεις στην πόλη.
Το καλοκαίρι του 2019, προστίθεται στο σχήμα ο παλιός συνεργάτης της Χαριτίνης και του Βασίλη, ο Στέλιος Ροζακέας στο καχόν και τα κρουστά, και έτσι το τρίο διαμορφώνεται σε κουαρτέτο, και το όνομα του αλλάζει σε “25 Seconds Quartet”.
Μουσική από 100 χρόνια, από τις πρώτες δεκαετίες του περασμένου αιώνα μέχρι σήμερα, παιγμένη με φρεσκάδα, και upbeat swing, bossa nova, Latin pop, Disco, και Jazz standards αποτελούν το setlist, που εκπλήσει με την ποικιλία του και τον τρόπο που εναλλάσσονται τα μουσικά είδη!
Πάνω από όλα, το “25 Seconds Quartet” προσφέρει μία διασκεδαστική τρίωρη μουσική πανδαισία!

Μία εμφάνιση με ελεύθερη είσοδο

Back to top button