ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του ΑΣ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο

Αγώνες για όλες τις ομάδες εκτός από τους Άνδρες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 70 – 54

Στο μπαράζ των Εφήβων για μια θέση στο final 4, ο Α.Σ. Καστοριάς, αντιμετώπισε τον Πρωτέα Γρεβενών. Η ομάδα μας είχε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και στο τέλος κατάφερε να πάρει μια καλή διαφορά 16 πόντων 70-54. Ο επαναληπτικός που θα κρίνει αυτόν που θα πάρει το εισιτήριο για το final 4, θα γίνει σε 15 μέρες στα Γρεβενά.

Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήρθε και συμπαραστάθηκε τους παίκτες μας

Δεκάλεπτα: 18-12, 37-32, 50-42 και 70-54

Α.Σ Καστοριάς (Καραταγλίδης): Καμπούρης, Φάσσας, Μαρινέλης, Παπαδημητρίου 15(1), Δαμιανού Γ., Τσίμτσιος, Καλαφατίδης 2, Τραϊανού, Διαμαντόπουλος, Καλαϊτζίδης 26(4), Τσαχτσίρας 6 και Νέστορας 21(1).


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α.Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 62-55

Με ήττα για τον Α.Σ. Καστοριάς συνεχίστηκε το Παιδικό Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο στην Κοζάνη, παρουσιάστηκε μουδιασμένη στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα ο Μέγας να πάρει το προβάδισμα από την αρχή. Στη συνέχεια βελτιώθηκαν, πάλεψαν, έφτασαν το παιχνίδι στον πόντο, αλλά δεν κατάφεραν να το γυρίσουν, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με σκορ 62-55.

Δεκάλεπτα: 21-12, 37-26, 47-40, 62-55.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κέδρος 11(1), Φάσσας 6, Πιπερόπουλος, Παπαδημητρίου 20(4), Καλαϊτζίδης, Κωνσταντίνου, Βλάχος, Ντόντης, Παπαγιάννης, Κωστάρας και Τσαχτσίρας 18.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 86-42

Η ομάδα μας με μόλις πέντε Κορασίδες και δύο μικρές αθλήτριες στην αποστολή, αντιμετώπισε εκτός έδρας τον αήττητο Απόλλων Πτολεμαΐδας. Τα κορίτσια κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα και παίζοντας εμψυχωμένα σε άμυνα κι επίθεση, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε τη μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών. Χαρακτηριστικό σημείο της προσπάθειας, αποτελεί το γ΄δεκάλεπτο (11-14). Τελικά η Καστοριά ηττήθηκε με σκορ 86-42.

Δεκάλεπτα: 27-7, 20-15, 11-14 και 28-6

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Στοΐτση, Κρανιά 15, Πόλισι 3(1) Τσαχτσίρα 2, Θυμιοπούλου 12, Λίλιου και Σεβασλίδου 10


ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Ένα πολύ ευχάριστο πρωινό Κυριακής πέρασαν οι μικροί μας αθλητές. Η Ακαδημία αγοριών του Α.Σ. Καστοριάς ανταπέδωσε τη φιλοξενία στην Ακαδημία του Άργους και πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες στο Κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης». Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και οι γονείς που τα συνόδεψαν, τα χειροκρότησαν και τα ενθάρρυναν για κάθε τους προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τον προπονητή και την ομάδα του Άργους Ορεστικού για την άψογη συνεργασία.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Back to top button