Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις της Kastoria Outdoors (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε εχθές η καθιερωμένη ετήσια Κοπή Βασιλόπιτας της Kastoria Outdoors, μέσα σε έναν κατάμεστο από κόσμο χώρο!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, κάθε έναν από όλους εσάς ξεχωριστά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!
Μεγάλη είναι η χαρά μας που βρεθήκαμε από κοντά με πολλούς γνώριμους και μη φίλους μας, έχοντας την ευκαιρία για συζήτηση και ανάπτυξη ιδεών για καινούριες και καινοτόμες δράσεις μέσα στο 2020 οι οποίες θα αναπτύξουν δυναμικά τον τουρισμό του τόπου μας!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες της “Σχολής Canoe/Kayak 2019”, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δώρων και τέλος είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τους στόχους της Kastoria Outdoors.
Όραμά μας είναι η προώθηση και ανάδειξη της Καστοριάς ως τουριστικός προορισμός 4 εποχών διαμέσου των υπαίθριων τουριστικών δραστηριοτήτων αναψυχής καθώς και η παρακίνηση των ανθρώπων για έξοδο στο φυσικό περιβάλλον.
Προσπάθειά μας είναι να ενώσουμε το στοιχείο φύση, με το στοιχείο άνθρωπος.
Κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε το μεγάλο κενό που υπήρχε στην πόλη μας και να ολοκληρώσουμε το πακέτο σχετικά με την παροχή τουριστικών υπηρεσιών.
Ο αγώνας μας για την αναγνώριση της Καστοριάς ως φυσικού πάρκου δραστηριοτήτων και προορισμού απαράμιλλης ομορφιάς, ιστορίας και πολιτισμού, είναι συνεχής και αδιάλειπτος!
Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι η πόλη αυτή έχει την τύχη να διαθέτει ένα απείρου κάλους φυσικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση, να μετατραπεί σε ένα απέραντο τερέν υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Φροντίζουμε οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας και να φεύγουν από εμάς αποκομίζοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εμπειριών στις καρδιές τους, το οποίο τους καθιστά την Καστοριά ως αλησμόνητο προορισμό!
Ένα πράγμα μπορούμε στα σίγουρα να τους υποσχεθούμε…
Στην Καστοριά έρχεσαι ΞΕΝΟΣ και φεύγεις ΝΤΟΠΙΟΣ!
Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικών ικανοτήτων.
Η Καστοριά βρίσκεται πλέον στο κάδρο των καλύτερων τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα!
Δε θα σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό!
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες της σχολής και στους τυχερούς της κλήρωσης!!!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
 

 

 

shares