Καστοριά

9:15 θα ξεκινήσουν τα σχολεία του Δήμου Καστοριάς αύριο Παρασκευή 07/02

Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ, λόγω του παγετού που θα επικρατήσει στην περιοχή, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

2 Comments

  1. ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!!!!! ΘΑ “ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ” ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 09:15.ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ “ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ” ΣΤΙΣ 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ…………….
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7,8,9 ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ??????????
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ” ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ , ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ Α Ν Ο Ι Γ Ο Υ Ν ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ????????
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 5-10 ΗΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ, ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΘΥΣΙΑ.-

  2. Η τακτική που ακολουθείται από τα τοπικά ΜΜΕ , να μην αναρτώνται τα σχόλια με διάθεση κριτικής προς την δημοτική αρχή, κάθε άλλο παρά προστατευτικά λειτουργεί!!!!!!!
    Είναι διαπίστωση πολλών συνδημοτών και ψηφοφόρων….
    Δημιουργεί στρεβλή εικόνα στους άμεσα εμπλεκόμενους. Οι εμπνευστές ας το σκεφτούν

Back to top button