Η Κίνα στέλνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ασθενείς και τους συγγενείς τους

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός  μίλησε για πόλεμο του λαού ενάντια στην επιδημία

Διάταγμα εξέδωσε η κεντρική κυβέρνηση της Κίνας καλώντας τις αρχές της Γουχάν να βάλουν όλους τους ασθενείς με κορονοϊό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Το Πεκίνο απαιτεί, επίσης, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης να εγκλειστούν και οι συγγενείς και φίλοι όσων νοσούν με τον κορονοϊό!

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Κίνας Σαν Τσουνλάν μίλησε για πόλεμο του λαού ενάντια στην επιδημία που έχει ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 638 ανθρώπους και έχει προσβάλλει 31.520.

Απαίτησε από όλους τους αξιωματούχους του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Γουχάν, να μπουν μπροστά στον αγώνα κατά της επιδημίας αλλιώς η ιστορία θα γράψει το όνομά τους με μαύρα γράμματα και θα ζουν για πάντα στην ντροπή.

Η πόλη έχει περίπου 14 εκατομμύρια κατοίκους αλλά είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς θα μπουν σε καραντίνα και που θα γίνουν τα στρατόπεδα. Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Κίνας περιέγραψε τους ανθρώπους οι οποίοι θα απομονώνονται στα στρατόπεδα – καραντίνας χωρίζοντάς τους σε 4 κατηγορίες: Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα ύποπτα κρούσματα, όσους έχουν επαφή με τις προηγούμενες δυο κατηγορίες και όσους έχουν πυρετό.

Μιλώντας στους αξιωματούχους της Γουχάν, είπε: Πρέπει να εργάζεστε σε 24ωρη βάση. Σε περιόδους πολέμου δεν μπορούν να υπάρχουν λιποτάκτες.

Η Σαν Τσουνλάν ήταν που διέταξε να πηγαίνουν πόρτα πόρτα οι υπάλληλοι και να παίρνουν την θερμοκρασία των πολιτών. Και δεν θεωρείται τυχαία η χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι κινήσεις από την κινεζική κυβέρνηση, την στιγμή που πληθαίνουν οι καταγγελίες για απόκρυψη του αληθινού αριθμού των νεκρών από τον κορονοϊό.

www.ant1news.gr

 

 

 

 

shares