ΑθλητικάΚαστοριά

Σπουδαία εκτός έδρα νίκη του ΓΠΟ Καστοριάς – Βίντεο όλος ο αγώνας με περιγραφή

Νίκη σταθμός για τις Γυναίκες της Καστοριάς που ξέφυγαν στην κορυφή της βαθμολογίας, 2-3 μέσα στον δεύτερο στη βαθμολογία και διεκδικητή του τίτλου Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πρωταθλήτρια χειμώνα η ομάδα μας που έκλεισε τον πρώτο γύρο με το απόλυτο των νικών!

Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στο ματς πιέζοντας ψηλά την αντίπαλη ομάδα και ευτύχησαν να προηγηθούν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ενώ αμέσως μετά την σέντρα η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε σε 1-1.
Αυτό επηρέασε ψυχολογικά τα κορίτσια μας με αποτέλεσμα να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο ενώ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, δέχτηκαν και 2ο γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο τα κορίτσια μας μπήκαν αποφασισμένα για την ανατροπή πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και με 2 γκολ από τις Μπασούρη και Τζιάρα, έφεραν τούμπα το ματς ενώ χάθηκαν και κάποιες καλές ευκαιρίες!

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι απόκτησε άγρια ομορφιά, με την γηπεδούχο ομάδα να μην μπορεί σε 2-3 κλασικές ευκαιρίες να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με την ομάδα μας να παίρνει μία σπουδαία νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας!
Αρχική 11αδα: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ(Τ), ΓΚΟΓΚΟΥ, ΦΑΣΙΔΟΥ, ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΪΔΑΤΖΗ, ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ, ΜΑΡΚΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ, ΤΖΙΑΡΑ, ΤΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΣΟΥΡΗ

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν: ΚΥΡΙΖΑΚΗ, ΤΣΙΟΥΚΡΑ

Δείτε στο βίντεο του sentranews.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Κουτσή, όλο το συναρπαστικό παιχνίδι με τις διακυμάνσεις στο σκορ

 

 

Back to top button