Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Προοδευτικού (φωτογραφίες – βίντεο)

Με νέες προοπτικές προσφοράς και δράσης στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και με ευχές προς όλα τα μέλη για μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και προκοπή, ο Προοδευτικός Σύλλογος κυριών Καστοριάς,

έκοψε την Κυριακή σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής μας παρουσία φορέων του τόπου μας, καθώς και πολλών μελών του συλλόγου, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του. 

Μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλες τις κατευθύνσεις

Εκφράζοντας την ικανοποίηση της για τη μεγάλη συμμετοχή των μελών, η πρόεδρος του συλλόγου κ  Νίνα Μπουρλή  δήλωσε μεταξύ άλλων, «Μια καινούργια χρονιά αρχίζει και όλοι μας αναζητάμε την ευτυχία στην ζωή μας.Η συνταγή για την ευτυχία φίλες μου είναι η επίτευξη μικρών στόχων που θα μας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες για χαρά και ανταμοιβή

Αξίζει  να αναφερθεί ότι στην διάρκεια τις εκδήλωσης η  ατμόσφαιρα και το κέφι απογειώθηκε με τα ηχοχρώματα  της μουσικής μπάντας ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ  που ξεσήκωσε τους  παρευρισκόμενους. Χορός, κέφι , χαμόγελα και  διάθεση στο αποκορύφωμα!.

Άξια αναφοράς είναι και τα γευστικά παραδοσιακά εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος, παρασκευασμένα από τις κυρίες του συλλόγου.

https://youtu.be/tNvf1k9BuTQ

 

 

 

kastoria365.gr

shares