Γιουβετσάκι (κριθαρότο) με γαρίδες και κατίκι Δομοκού από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα
Χρόνος: 35 λεπτά
Προετ. 15 | Μαγείρεμα: 20 | Μερίδες: 4
ΥΛΙΚΑ
- 20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ.
- 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας
- 4 τομάτες
- 12 τοματίνια
- 30 γρ. ούζο
- 50 γρ. λευκό κρασί
- 1 λευκό κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 1 καρότο
- 1 κλωνάρι σέλερι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο
- 4 στήμονες κρόκο Κοζάνης
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 50 γρ. ψιλοκομμένο βασιλικό
- 60 γρ. κατίκι Δομοκού
- αλάτι
- 1 κτγ ζάχαρη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr