ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Στις κορυφαίες κωπηλάτριες της Ελλάδας δύο αθλήτριες του ΝΟΚαστοριάς

Ακόμα μία διάκριση για δύο από τις σπουδαιότερες αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, οι οποίες θα βραβευτούν στιςβραβεύσεις της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για τους καλύτερους αθλητές κι αθλήτριες της περασμένης χρονιάς. Πρόκειται για την Ευαγγελία Αναστασιάδου και τη Στέλλα Νάτσιουλα, οι οποίες διέπρεψαν την περασμένη χρονιά με τις διακρίσεις τους.

Η Ευαγγελία κατέκτησε την 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Τόκιο, την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στα Ιωάννινα, δύο ασημένια μετάλλια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και δύο ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Στέλλα κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου κι ένα χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων κωπηλατών και κωπηλατριών θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα. Η τιμή για τις αθλήτριες του Ομίλου, αλλά και για τον ίδιο τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς είναι τεράστια./p>

Είναι σίγουρο πως οι επιτυχίες θα συνεχίσουν να έρχονται και τη φετινή χρονιά, από τα δύο κορυφαία κορίτσια, αλλά και τους υπόλοιπους σπουδαίους συναθλητές και συναθλήτριες τους στον Όμιλο, που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τις δύο του αθλήτριες για τη βράβευσή τους και να τις ευχηθεί να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες και την φετινή χρονιά.

Back to top button