Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά: Ως πότε θα περιμένουμε τις εκλογές για να τιμωρήσουμε κάποιους…

Και να πάλι το θέμα του Κέντρου Χρονίων Παθήσεων του Άργους Ορεστικού (ΚΕΦΙΑΠ).
Ο κ. Τζηκαλάγιας και ο κ. Χάτσιος ανακοίνωσαν στους 15 συμβασιούχους του Κέντρου, ότι λήγει η σύμβασή τους και απολύονται με επακόλουθο να σταματήσει πάλι, η 24ωρη νοσηλεία στο Κέντρο, με όλες τις γνωστές συνέπειες.
Επιβάλλεται ο (γιατρός) κ. Τζηκαλάγιας να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο θέμα με περισσότερη ευαισθησία και να προβάλλει σθεναρή αντίσταση σε μία τέτοια απόφαση της Κυβέρνησης. Να σταθεί περισσότερο «τοπικιστής», να στηρίξει τους ασθενείς, τον Νομό του και τους εργαζόμενους συμβασιούχους.
Και όλοι εμείς που απλώς σχολιάζουμε «αίσχος», στο διαδίκτυο, θα έπρεπε να στηρίξουμε με την παρουσία  και την φωνή μας, τους ασθενείς, τους εργαζόμενους και τον νομό μας εντέλει.
Ως πότε θα περιμένουμε τις εκλογές για να τιμωρήσουμε κάποιους.
Πέστε μου: Ποιος θα θεωρηθεί ο πιο ικανός την επόμενη φορά;
Ή απλώς η μνήμη μας θα έχει εξασθενήσει μέχρι τότε και δεν θα θυμόμαστε και πολύ καλά τα γεγονότα. Και την ώρα της ψήφου, όπως πάντα, πιο χαλαρά, θα ψηφίσουμε κάποιον λέγοντας: Ε μωρέ, όλοι το ίδιο είναι…
Γιατί μη μου πείτε  πως οι περισσότεροι δε λέμε: Ψήφισα το λιγότερο κακό…
Αυτοί σπέρνουν και καλλιεργούν το κακό και εμείς το θερίζουμε.
Και δεν μιλάω μόνο για τον Βουλευτή, αλλά και για τον εκπρόσωπο της περιφέρειας που δεν ακούσαμε την φωνή του. Ακόμη και για τον Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού, που για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Άργος Ορεστικό, σήκωσε πανό και έβγαλε τον κόσμο στον δρόμο να φωνάζει και σε αυτήν την περίπτωση άργησε τόσο.
Σήμερα λοιπόν το ΚΕΦΙΑΠ, αύριο τα κέντρα υγείας.
Ήδη το κέντρο υγείας του Άργους Ορεστικού θεωρήθηκε ασύμφορο.
Επιμένω συνέχεια να λέω , πως έχουμε μείνει λίγοι. Και φοβάμαι πως θα μείνουμε ελάχιστοι αν δεν ενώσουμε τις φωνές και να απαιτήσουμε ότι δικαιούμαστε.
Δώστε ένα σημείο συνάντησης  και διαμαρτυρίας, με μπροστάρηδες τους άρχοντες του τόπου.
Επιτέλους!
Παύλος ο εθελοντής

 

 

 

Back to top button