Εκδήλωση κολεγίου με την υποστήριξη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη! – Τι απαντάει η Μαρία Αντωνίου

“Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη είναι επίσημος υποστηρικτής εκδήλωσης Κολλεγίου. Έλαβα πρόσκληση να απευθύνω χαιρετισμό σε ημερίδα του συγκεκριμένου Κολλεγίου και απάντησα θετικά”.

Αυτό δήλωσε στο  esos  η Διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Διευθυντή του ίδιου γραφείου επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αγγελόπουλου, ότι:

  • Το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης εισάγει νέα ήθη, τα οποία εγκαινιάζονται με αφορμή μια εκδήλωση που διοργανώνει ένα ιδιωτικό Κολέγιο, στον απόηχο της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που εξισώνει τους τίτλους σπουδών των κολεγίων με τα πτυχία των δημοσίων πανεπιστημίων».
  •  Μια κρατική λειτουργός, η προϊστάμενη του πρωθυπουργικού γραφείου, πρακτορεύει με την παρουσία και τη στήριξή της, μια ιδιωτική επιχείρηση.

Ο κ. Αγγελόπουλος προέβη σε αυτές τις δηλώσεις, ύστερα από την σχετική επιστολή του συγκεκριμένου Κολλεγίου, η οποία αναφέρει τα εξής:

esos.gr

shares