Ελλάδα

«Τελεταί Μπούκουρας»: Μία «black humor» συζήτηση μαζί του

Η είδηση ότι κάποιος έφυγε από τη ζωή πάντα είναι ένα λυπητερό νέο για την ανθρωπότητα. Όμως, για τα γραφεία τελετών το νόμισμα γέρνει από την άλλη μεριά. Ωστόσο, ο συνδυασμός social media σ’ ένα γραφείο τελετών είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, όπως θα δούμε παρακάτω.

Συνέντευξη: Μιχαήλ Παπαβασιλείου 

Το ελληνικό κοινό έχει αποδείξει ότι όσο θα επηρεαστεί από μία απώλεια ενός ανθρώπου, άλλο τόσο θα εκστασιαστεί με το «black humor» στα social media.

Αρχικός και συνήθης ύποπτος «ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ».

Ο άνθρωπος που όταν εμείς κοιμόμαστε περνάει άπλετο χρόνο με τους «πελάτες» του και όταν είμαστε ξύπνιοι «γλεντάει» ταυτόχρονα όλους τους ΖΝ μέσα από το Facebook, το Twitter και όπως μας αποκάλυψε για πρώτη φορά και στο Instagram! (Το Tumblr το άφησε, διότι του έκαναν παρθενορραφή τονίζει).

Στα σημαντικά, ο Αλκίνοος Μπούκουρας είναι «made in the 80s, πολύ εργένης, με σπουδές επάνω στον τομέα της Υγείας αλλά και της Νύχτας σαφώς. Μεγάλο σχολείο η Νύχτα… Το Γραφείο Τελετών προέκυψε επειδή εκτιμώ και σέβομαι την Σιωπή».

Αρκετοί fans δεν έχουν κατανοήσει εάν τελικά είναι in real γραφείο τελετών ή απλώς «ζει» μόνο στα social media. Ιδού η απάντηση του…

Η συνέχεια στο thesstoday.gr

Back to top button