Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

I love Kastoria


Σε μια εποχή που αλλού, οπουδήποτε αλλού, στην Δυτική Μακεδονία αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι δημοτικές αρχές κτίζουν, οικοδομούν το μέλλον και την επιβίωση των τόπων τους επενδύοντας στον πραγματικό πολιτισμό, με επίπεδα, ποιότητα και αξιώσεις, εμείς ειδικευόμαστε στα likes, τα ραγκουτσάρια, τις βασιλόπιτες, το I love Kastoria και το brand name της “πόλης του τοπ παγκόσμιου προορισμού”.

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Και δεν είναι μόνο η μεταφυσική εμπειρία που αποκτά κανείς αν προσκυνήσει τις παντόφλες του Οσίου, αλλά ταυτόχρονα ως μάνα εξ ουρανού πληρώνεται και η αύξηση 43% επί των δημοτικών τελών. […] Έχω μάλιστα υπόψη μου και μια (γνωστή) δημοσιογραφική φωνή, που σήμερα είναι η his master voice.

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Φεβρουάριος
Τον Φεβρουάριο κάθε χρόνο γιορτάζει ο άγιος ή Μέγας Φώτιος, που ήταν Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως τον 9ο μ.Χ. αιώνα. Θεωρείται προστάτης των βιβλιοπωλών και των βιβλιοθηκονόμων. 

ΟΔΟΣ:
«Σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού»
Ναι, στην πραγματικότητα, ο υπουργός αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει έτοιμο, αλλά ούτε και του παρουσιάστηκε η εκπόνηση τέτοιου ειδικού σχεδίου, από την παρούσα δημοτική αρχή του κ. Κορεντσίδη, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και μετρήσιμους στόχους.  

Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Απάντηση στο σχόλιο: 
«Νέα Δημοκρατία και Νεορατσισμός»
Κύριε διευθυντά, η κατηγορία για την Νέα Δημοκρατία, που αναλύετε στο πρωτοσέλιδο, είναι αβάσιμη και το κολύμπι σας σε ρηχά νερά… στην άμμο.

-Θριαμβευτική “Agrippina” του Handel από DiDonato 

-Σύλλογος “Μαζί σου”

-Ημερίδα για το περιβάλλον

-4o Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

-Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς

-ΚεΦΙΑπ Άργους Ορεστικού

-Πρόγραμμα απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων

…κι άλλα

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 20.2.2020 | 1022

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.