Καστοριά

Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Το Καστελόριζο κείται μακράν για την κυβέρνηση”

Η δημιουργία ενός μεγάλου προοδευτικού- αριστερού πόλου απέναντι στην λαίλαπα της συντηρητικής και νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη ασφαλώς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν «οδηγίες χρήσης» για αυτό το εγχείρημα και αυτό δημιουργεί αναπόφευκτα προβληματισμούς για το πώς πρέπει να γίνει. Αυτό που είναι όμως σίγουρο και συμφωνούμε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ότι πρέπει να γίνει.

Και πρέπει να το επιδιώξουμε γιατί αυτό είναι και η επιθυμία του προοδευτική κόσμου, ο οποίος αφενός μας στήριξε στις εκλογές, αφετέρου προβληματίζεται και ανησυχεί για την πορεία της χώρας, από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη .

Μία κυβέρνηση που απλά και ξεκάθαρα στηρίζει απροκάλυπτα τα συμφέροντα των μεγαλοπαραγόντων εις βάρος του Λαού , μιας κυβέρνησης που επιδιώκει την κατάργηση του κοινωνικού κράτους για να μπορέσει να ξεπληρώσει τα γραμμάτια που οφείλει στην διαπλοκή , που την στήριξε για να ανέλθει στην εξουσία. Μιας κυβέρνησης και μιας παράταξης που παρακολουθεί από μακριά και χωρίς σοβαρές αντιδράσεις , όπως π.χ. το παράνομο Τουρκικό – Λιβυκό Σύμφωνο και από το αλήστου μνήμης , «Η Κύπρος κείται μακράν» , αχνά αλλά σταθερά μας οδηγεί στο «Το Καστελόριζο κείται μακράν».

Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, οφείλει να αγκαλιάσει όλο τον δημοκρατικό κόσμο και μαζί με αυτόν να αντιταχθεί στα φαινόμενα της διαπλοκής και στις πολιτικές που ζημιώνουν την χώρα και την κοινωνία.

Όλοι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής θα αντιταχθούμε στην φαύλη διακυβέρνηση της χώρας από την ΝΔ και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Μαζί με την κοινωνία θα προστατέψουμε την χώρα, την κοινωνική συνοχή και την Δημοκρατία που κινδυνεύουν από μια κυβέρνηση που δικαίως μέχρι σήμερα έχει επάξια κατακτήσει τον τίτλο των «πολιτικών απατεώνων»

Ολυμπία Τελιγιορίδου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

newsique.gr

 

 

 

Back to top button