Κέντρο αναφοράς περιστατικών Κορονοϊού στήθηκε στο 401 ΓΣΝ

Ο Στρατός Ξηράς ετοιμάζεται…Κέντρο αναφοράς Κορονοϊου, στήθηκε πριν λίγες ημέρες στο 401 ΓΣΝ Αθηνών, για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου περιστατικού στο Στρατό Ξηράς.
Του Ηλία Προύφα
Η είδηση έγινε γνωστή από στελέχη και ασθενείς του νοσοκομείου, όπου έκπληκτα είδαν την περασμένη εβδομάδα να στήνονται ξαφνικά μεγάλες σκηνές εκστρατείας, στον προαύλιο χώρο του 401, δίπλα στο πάρκινγκ.
Μάλιστα το θέμα σχολιάστηκε θετικά χθες, στο περιθώριο της πρώτης ημέρας του Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα της Υγείας, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο President της Αθήνας.
Ο Κορονοϊός καλπάζει σε όλο τον κόσμο και ο Στρατός Ξηράς, είναι ο πρώτος κλάδος των Ενόπλων Δυνάμεων, που αρχίζει και θωρακίζεται, απέναντι σε ενδεχόμενο κρούσμα.
Ήδη ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ακολουθώντας τις εντολές του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο φορές συσκέψεις για το θέμα, ζητώντας από τις Ένοπλες Δυνάμεις να θωρακιστούν, έχει θέσει το Στρατό Ξηράς, σε ετοιμότητα.
Ο Στρατός Ξηράς ετοιμάζεται…

kranosgr.com

 

 

 

shares