Καστοριά – Συνταγή: Ατομικά τσιζκέικ

Ατομικά τσιζκέικ από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ

Για την βάση
2 πακέτα μπισκότα τύπου digestive
200 γρ βούτυρο

Για την κρέμα
300 γρ τυρί κρέμα
500 γρ κρέμα γάλακτος
1 κούπα ζάχαρη άχνη

μαρμελάδα της αρεσκείας σας για επικάλυψη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος(κατευθείαν απο το ψυγείο) με την ζάχαρη άχνη και μόλις γίνει σφιχτή σαντιγί προσθέτουμε και το τυρί κρέμα.Μόλις ετοιμαστεί η κρέμα μας την καλύπτουμε με μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την βάση μας.Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και λιώνουμε το βούτυρο(όχι να κάψει).Με τα χέρια μας δουλεύουμε την βάση μέχρι να τραβήξουν τα μπισκότα όλο το βούτυρο.Παίρνουμε μικρά ποτηράκια(περίπου 25). Βάζουμε 2 κουταλιές απο το μπισκότο της βάσης και 2 κουτ. σούπας κρέμα.Καλύπτουμε την επιφάνεια με μαρμελάδα και τα τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

erasitexnies.blogspot.com

 

 

 

 

shares