ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“The Vagina Lips” live στην Καστοριά (βίντεο)

Tο project Vagina Lips ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη ως ένα δίδυμο των Zimmy Lips (Jimmy Polioudis) στην κιθάρα, τα φωνητικά και το Lostinthe (Κωνσταντίνος Ιωσήφιδης) σε τύμπανα, φωνητικά.

Kυκλοφόρησαν ν μια κασέτα self titled (τώρα συλλεκτική) στις Random Tapes την ίδια χρονιά.

Το Μάρτιο του 2016 μέσω της MO.MI records κυκλοφόρησαν το Youth In Chaos, ένα ψηφιακό μίνι album 5 τραγουδιών. Ταυτόχρονα, ο Zimmy Lips είχε μια σόλο εμφάνιση σε μια δημοφιλή ελληνική τηλεοπτική εκπομπή και γι ‘αυτό (σε συνδυασμό με το όνομα της εκκεντρικής μπάντας) το μουσικό έργο των Vagina Lips έγινε κάπως ευρύτερα γνωστό.

Τον Μάιο του 2016 ο Κωνσταντίνος έφυγε και τα χείλη του κόλπου έγιναν σόλο έργο του Ζιμμύ. Τον Αύγουστο του 2016 κατέγραψε (με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο μόνιμος παραγωγός των Vagina Lips) το ψηφιακό άλμπουμ “Athanasia”, το οποίο κυκλοφόρησε σε πολλά μουσικά sites μεταξύ των καλύτερων δίσκων το 2016.

Ακολουθούν οι ψηφιακές κυκλοφορίες: Decadent Life (EP 2016), Elixir (άλμπουμ, 2017), Vernorexia (μίνι άλμπουμ, 2017), Lust For Trash (2017), The best days of our lives (2017).Antiheaven (2018)

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Inner Ear κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το “Athanasia” σε βινύλιο περιορισμένης έκδοσης.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα Vagina Lips (γνωστά και ως Zimmy) έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε πολλούς χώρους και φεστιβάλ, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι: PS2020, Plissken, Westside Festival και Saristra αλλά και στο εξωτερικό (Γερμανία,Γαλλία)
Το Νοέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε μέσω της Inner Ear το άλμπουμ “Generation Y” που έλαβε πολύ καλες κριτικές και συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα αγγλόφωνα ελληνικά άλμπουμς . Το νέο του άλμπουμ “Outsider Forever” κυκλοφόρησε πάντα από την Inner Ear στις αρχές του 2020.
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 στις 9:30 μ.μ.
Στο Τριών Μηνών Μαμούθ

 

 

Back to top button