Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ματαίωση της σημερινής σύσκεψης στον Δήμο Άργους Ορεστικού για το Κέντρο Υγείας και το ΚΕΦΙΑΠ

Στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ’ αριθ. 13776/27-02-2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την αποφυγή συναθροίσεων κοινού αφενός, και αφετέρου επειδή τη στιγμή αυτή πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στην 3η ΥΠΕ για το θέμα του κοροναϊού με συμμετέχοντες όλους τους φορείς υγείας της Π.Ε. Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα δημόσιας υγείας και υγιεινής που προέχουν όλων των άλλων σοβαρών θεμάτων και ζητημάτων, ενημερώνει ότι:

 Η προγραμματισμένη δημόσια ευρεία σύσκεψη των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων και πολιτών που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου (ώρα 2.30 μ.μ.) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και με θέμα τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και του ΚΕΦΙΑΠ  Άργους Ορεστικού, αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της σύσκεψης θα ανακοινωθεί  με το πέρας των έκτακτων μέτρων που ορίζει η ως άνω ΚΥΑ και με νέο δελτίο τύπου.

 

 

 

Back to top button