Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ανακοινώσεις συλλόγων για ματαίωση εκδηλώσεων

 

Ο ένας μετά τον άλλο οι σύλλογοι της περιοχής μας ανακοινώνουν τη ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεών τους

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς

Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος ‘Το Απόζαρι’

Αγαπητοί μας φίλοι σας ενημερώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μπουμπουνα του Συλλόγου στην πλατεία, ύστερα από την απόφαση του Δήμου σχετικά με τα μέτρα ενάντια στον Κορονοιο.

Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Φουντουκλή Χλόης

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Φουντουκλή Χλόης ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με την από 27.2.2020 Εισήγηση της Εθνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού , ματαιώνει τη Μπουμπούνα που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 1.3.2020 καθώς και την φασολάδα με τα σαρακοστιανά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας.

Σύλλογος Αμπελοχωρίου Άγιος Σπυρίδων

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΟΜΕΝΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ”ΠΑΛΙΑΠΟΥΛΙΑΣ” ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

Πολιτιστικός Σύλλογος Ποριάς

Οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Ποριας ακυρώνονται μετά από την υπουργική απόφαση και κατόπιν συνεννόησης με τον δήμο Καστοριάς λόγο του κορονοιου.

Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανιάκων

ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Λεύκης

Δυστυχως θα πρεπει να συμμορφωθουμε στην αποφαση που εχει βγει απο τα αρμοδια υπουργεια για την ακυρωση ολων των εκδηλωσεων της αποκριας.
Το “αναμμα της μπουμπουνας” που ηταν να πραγματοποιηθει την Κυριακη 01 Μαρτιου ανημερα της αποκριας στο προαυλιο χωρο του Συλλπγου μας δυστυχως
Ακυρωνεται…
Καλες αποκριες σε ολους και ολες
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ…

Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταβρύσου “Ο Πόντος” 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταβρύσου ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με την από 27.2.2020 Εισήγηση της Εθνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού ,ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ το άναμμα και την Ετήσια Εκδήλωση της Μπουμπούνας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 1.3.2020 ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ. Η εκδήλωσή μας θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία! Οφείλουμε την προστασία του πολίτη έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή.

Με τιμή το Δ.Σ

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροχωρίου ”ἒμπνοος ”

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εκδήλωση του συλλόγου για την Καθαρά Δευτέρα ακυρώνεται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας!
Η υγεία όλων μας προέχει και το μόνο που ευχόμαστε είναι να είμαστε γεροί και να περάσουμε όλοι μας ένα όμορφο τριήμερο!

Σύλλογος Αμπελοκήπων Πελσα

Μετά την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας και την ανακοίνωση του Δήμου Άργους Ορεστικού, ακυρώνεται η συλλογική εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων από τη γρίπη του Κοροναϊού. Ο Π.Ε.Λ.Σ.Α. ευχαριστεί για την κατανόηση και σας ευχόμαστε καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή.

Το Δ.Σ.

Διαμαντόνυφη

Ματαιώνεται μετά και την σχετική ΚΥΑ, η προγραμματισμένη για την Καθαρά Δευτέρα εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κωσταραζίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Κυριακής

ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με την από 27.2.2020 Εισήγηση της Εθνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού ,ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ το άναμμα της Μπουμπούνας που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 1.3.2020 ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ. Η αναβίωση του εθίμου της μπουμπούνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία όπου θα ενημερωθείτε σύντομα! Οφείλουμε την προστασία του πολίτη έναντι της εξάπλωσης του κοροναϊού. Ευχόμαστε σε όλους καλή Σαρακοστή.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος του χωριού Ηλίας τσαλουκίδης και το Δ.Σ

Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυροποτάμου – Παλμός

Το αποκριάτικο πάρτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυροποτάμου-Ο Παλμός ακυρώνεται.

Σύλλογος Καλλιθέας Άργους Ορεστικού

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ” ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός Σύλλογος Βασιλειάδας

Κατόπιν της σχετικής υπουργικής απόφασης, σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση του Συλλόγου μας, την Καθαρά Δευτέρα ακυρώνεται.
Με τιμή
Το Δ.Σ

Δημιουργία Πολυκάρπη 

Δυστυχώς λόγω των εξελίξεων, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την προγραμματισμένη μας εκδήλωση για την “Καθαρά Δευτέρα” . ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Ευχόμαστε καλή Αποκριά σε όλους και να έχουμε αίσια αποτελέσματα σε όλα τα θέματα των ημερών.

 

Back to top button