Τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου επισκέφθηκε το Ειδικό Γυμνάσιο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Καστοριάς με ομάδα μαθητών και καθηγητών πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και διδακτική επίσκεψη στο Ναυτικό όμιλο Μαυροχωρίου «Οι Αργοναύτες».
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ομίλου και γνώρισαν τους προπονητές κ. Βράκα Ανδρέα και Τσαλούχο Ιωάννη, οι οποίοι τους μίλησαν για το άθλημα της κωπηλασίας και του κανό-καγιάκ.
Στην συνάντηση που παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Κέντρου Ημέρας Αυτισμού κ. Ζάγκα Αριστούλα, ενημερωθήκαμε από την ίδια και από την κ. Κολλήγα Χρύσα για το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Special Olympics που διενεργούν από κοινού με τον Ναυτικό όμιλο Μαυροχωρίου στην πόλη μας. Οι κυρίες Ζάγκα και Κολλήγα μας εξήγησαν αναλυτικά τους στόχους του προγράμματος και ήταν πρόθυμες να ακούσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία μας. Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Βράκα Ανδρέα, Τσαλούχο Ιωάννη, Ζάγκα Αριστούλα και Κολλήγα Χρύσα που μας αγκάλιασαν , μας έκαναν να νιώσουμε όμορφα και να περάσουμε ένα εποικοδομητικό τρίωρο.
Ευχόμαστε η συνάντηση αυτή να αποτελέσει την αρχή για ένα ακόμη άνοιγμα των μαθητών μας στην κοινωνία.

 

 

κοινοποίηση

shares