Καστοριά: Βιβλίο με συνταγές του Σταύρου Βελλίδη (δηλώσεις)

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όπως συνομολογεί ο σοφός λαός με αποτέλεσμα η ποδιά Cookpad Greece που κατέκτησε με πολύ προσπάθεια και επιμονή ο Κορησιώτης Σταύρος Βελλίδης τον περασμένο Δεκέμβριο να αποτελεί μόνο ένα κομμάτι ενός όμορφου και επιτυχημένου παζλ με άξονα την γαστρονομία. Ο ταλαντούχος μάγειρας έχει πλέον στην κατοχή του, το προσωπικό του βιβλιαράκι από την μακρόχρονη συμμετοχή του στο challenge (Χρυσό πιρούνι) της Cookpad Greece. Αναμφισβήτητα επρόκειτο για άλλη μία σημαντική διάκριση που καταξιώνει τον Κορησιώτη μάγειρα στα μάτια όλων.
Του ευχόμαστε ακόμα πιο λαμπρή συνέχεια με ανάλογες διακρίσεις και ουσιαστική εξέλιξη. Άλλωστε ο Σταύρος ξέρει να κρατάει την μπάλα χαμηλά και αυτό αποτελεί ένα από τα πολύ μεγάλα προσόντα και μυστικά για την έως τώρα εξαιρετική πορεία του.

Θεμελής Αναστάσιος

Ο Σταύρος Βελλίδης  δήλωσε:

Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Αν και άργησε ελάχιστα , πλέον έχω στην κατοχή μου το προσωπικό μου βιβλιαράκι από την μακρόχρονη συμμετοχή μου στο challenge Χρυσό πιρούνι της αγαπημένης μου Cookpad. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Ως επί το πλείστον, νιώθω ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια για τον εαυτό μου και ακόμη περισσότερο για όλους τους συμμετέχοντες που έφτασαν ως εδώ και κατέκτησαν αυτό το μοναδικό αναμνηστικό έπαθλο.
Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά, ξεχωριστά και υπέροχα δώρα που μπορεί να εκλάβει κάποιος.  Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πιο σπάνιους, τους πιο ένθερμους , τους πιο καλόκαρδους και αξιολάτρευτους ανθρώπους , που δεν είναι άλλοι από την ομάδα της Cookpad.Πραγματικά ένα πελώριο- εγκάρδιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου , διότι με την παρεμβολή σας και μόνον εμείς οι επιμένοντες φτάσαμε εδώ. Εν τέλει, εύχομαι σε όλους στο μέλλον να επιτύχουν αυτό που επιθυμούν και να πραγματοποιηθούν όλα τους τα όνειρα χωρίς κόπο , πάρα μόνο με θέληση , επιμονή υπομονή και αγάπη.

 

 

 

 

2 Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ …..καλή σταδιοδρομία……

shares