Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Ενωμένοι θα νικήσουμε”

Η Τουρκία ξεκίνησε ακήρυχτο αλλά ασύμμετρο πόλεμο. Καθοδηγεί και στέλνει χιλιάδες δυστυχείς μετανάστες να εισβάλουν από ξηρά και θάλασσα στην Ελλάδα.
Η πατρίδα οργανωμένα αντιστέκεται. Στρατός, Αστυνομία και λαός κάνουν το χρέος τους.Με ηγέτη τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη που πάει στον Έβρο έχοντας δίπλα του την ηγεσία της Ευρώπης για να δουν με τα μάτια τους.
Η Ελλάδα υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.Είμαστε σε ετοιμότητα,καραδοκούμε,αλλά αισιόδοξοι πως ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

3 Comments

  1. Πείτε την αλήθεια….ο πακτωλός των χρημάτων θα έρθει από τα χιλιάδες κύματα μεταναστών και προσφύγων που καταφτάνουν από την Τουρκία….δεν τα λέμε αυθαίρετα, τα είπε ο κύριος Αδάμ……. Τα Hot spot είναι έτοιμα να φυλακίσουν χιλιάδες πονεμένους……δεν έγιναν για να μείνουν άδεια……..η δημιουργία νέας Ειδομένης στον Έβρο μόνο αποπροσανατολισμό δημιουργεί…..δημιουργούν συνθήκες πολέμου για να πάνε καλά οι δουλειές……Να μας πουν οι πολιτευτές της ΝΔ της Καστοριάς ευθέως: Τα εκατομμύρια ευρώ που προσανατολίζονται για τους μετανάστες, αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες νέες αφίξεις ….Εφόσον τα ποσά είναι διαθέσιμα αρκεί μια διαίρεση να βρεθούν τούτες οι χιλιάδες πονεμένες ψυχές…….αυτή τη φορά θα είναι φυλακισμένες σε νέες δομές …ακόμη και στην Καστοριά….. Τα λέει ο κύριος Αδάμ στην Καστοριά….στη Αθήνα ξελαριγγύζεται ο Τράγκας……….

    Ο κύριος πολιτευτής της ΝΔ στην Καστοριάς να μας απαντήσει, ο πακτωλός χρημάτων σε πόσα εκατομμύρια ερμηνεύεται και πόσες χιλιάδες πρόσφυγες θα φυλακιστούν στην Καστοριά και για πόσο χρόνο…..

    Δεν υπάρχει πόλεμος…… δεν υπάρχουν ασύμμετρες απειλές…. σκάκι παίζουν στην πλάτη των πονεμένων ανθρώπων, και στους πονεμένους είναι και οι Έλληνες πολίτες…..
    Τα σέβη μου

  2. Σε ετοιμότητα, ναι, είμαστε, αλλά δεν “καραδοκούμε”! Ίσως να θέλατε να πείτε “επαγρυπνούμε”. Καραδοκεί κάποιος που επιθυμεί να επιτεθεί ύπουλα σε κάποιον και αυτό δε μας χαρακτηρίζει ούτε μας τιμά ως λαό. Καλό είναι τον ευρωπαϊκό πολιτισμό να τον υπερασπιζόμαστε και με τον γλωσσικό μας πολιτισμό.

  3. Προς αξιότιμη κ. ALKIS

    Αφού είστε ανώνυμος , ό’τι θέλετε γράφετε ! Τσάμπα είναι ! Η μαγκιά είναι τσάπα !!

    Όλους τους αναφέρετε με το όνομά τους · μόνο το δικό σας ακριβοθώρητο όνομα το φυλάγετε ενδελεχώς : Το βασίλειο της ανευθυνότητας έχει κι αυτό τους ……άρχοντές του …….
    Ο Θεός να σας δίνει ημέρες .—

Back to top button