Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Ταραμοσαλάτα με ψητή κολοκύθα

Δοκιμάστε την με τα σαρακοστιανά εδέσματα και θα ξετρελαθείτε, από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. ψίχα ψωμιού (600 γρ. μουλιασμένη και στραγγισμένη)
  • 1 λίτρο νερό
  • 200 γρ. ψητή κολοκύθα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 200 γρ. ταραμάς λευκός
  • χυμό από 2-3 λεμόνια
  • ξύσμα από 2-3 λεμόνια
  • 150 γρ. ελαιόλαδο
  • 150 γρ. σπορέλαιο
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • αλάτι χοντρό

Δείτε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr

 

 

Back to top button