ΑθλητικάΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Την 3η θέση τελικά κατέλαβε ο Α.Σ. Καστοριάς στο Final 4 Εφήβων

Στην καλύτερη πεντάδα του Final four ο Αναστάσιος Νέστορας

Την 3η θέση τελικά κατέλαβε ο Α.Σ. Καστοριάς στο Final 4 του Εφηβικού Πρωταθλήματος, που έγινε στην Κοζάνη.

Την Παρασκευή στον ημιτελικό η ομάδα μας αντιμετώπιζε τον Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας. Σ ένα κακό με πολύ άγχος και αστοχία και από τις δύο ομάδες, η Πτολεμαΐδα στο κρίσιμο σημείο ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε τελικά το εισιτήριο για τον Τελικό, αφήνοντας την ομάδα μας να διεκδικήσει την 3η θέση.

Το Σάββατο στο μικρό Τελικό η ομάδα μας απαλλαγμένη από το άγχος, πήρε άνετα το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας εύκολα τον Μέγα Αλέξανδρο Κοζάνης.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη φετινή πορεία και τη συμμετοχή της γι άλλη μια φορά στο Final four της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ τον πολύ κόσμο που ήρθε στην Κοζάνη και στήριξε την προσπάθεια των παιδιών μας. Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν και στους Έφηβους που έλειπαν από την Τελική φάση για διάφορους λόγους, παρόλο που ξεκίνησαν την ομάδα κι ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και ειδικά αυτά της Γ΄ λυκείου, καλή επιτυχία στις εξετάσεις και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μέλος της καλύτερης πεντάδας του Final four, αναδείχθηκε και ο παίκτης του Α.Σ. Καστοριάς Αναστάσιος Νέστορας, στον οποίο ευχόμαστε πάντα επιτυχίες (φωτο).


(ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 51-42

Δεκάλεπτα: 14-11, 31-23, 41-38 και 51-42

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Καμπούρης, Φάσσας 2, Μαρινέλης 5(1), Παπαδημητρίου 4, Κέδρος, Καλαϊτζίδης Γ., Καλαφατίδης, Τσίμτσιος, Διαμαντόπουλος, Καλαϊτζίδης Θ. 14(2), Τσαχτσίρας 7 και Νέστορας 10.


(ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ) Α.Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 45-68

Δεκάλεπτα: 15-16, 23-34, 36-49 και 45-68

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Καμπούρης 4, Φάσσας, Μαρινέλης, Παπαδημητρίου 13(2), Κέδρος 2, Καλαϊτζίδης Γ., Καλαφατίδης 3, Τσίμτσιος 2, Διαμαντόπουλος 4, Καλαϊτζίδης Θ. 16(1), Τσαχτσίρας 7 και Νέστορας 18(2).

Φωτο από e-ptolemeos.gr

Back to top button