ΑθλητικάΚαστοριά

Υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου προπονητή Λάκη Παπαϊωάννου, το διήμερο camp που διοργάνωσε η Ακαδημία ΑΟ Κάστωρ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Κάστωρ στη Χλόη, διήμερο προπονητικό πρόγραμμα αξιολόγησης ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κάστωρ.

Στο camp συμμετείχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Κ12 και της Κ14 του ΑΟ Κάστωρ και αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της συνεργασίας των τελευταίων τριών ετών της Ακαδημίας του Κάστορα με τον καταξιωμένο Τεχνικό Λάκη Παπαϊωάννου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε 4 προπονήσεις (δύο κάθε ημέρα) και δόθηκε βαρύτητα στην τεχνική κατάρτιση, εσωτερικά παιχνίδια μικρού χώρου, μαθήματα δεξιοτήτων κ.α.

Ο Λάκης Παπαϊωάννου δήλωσε στο sentranews.gr  ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το οργανωτικό επίπεδο του camp, την βελτίωση ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν από την περσινή χρονιά στο πρόγραμμα, καθώς και τις ιδανικές εγκαταστάσεις που διαθέτει η Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ.

Ποιος είναι ο Λάκης Παπαϊωάννου 

Ο Λάκης Παπαϊωάννου αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του 80′, έχοντας μπει στη χρυσή εντεκάδα εκείνης της εποχής. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την ομάδα της πόλης του, τον Πιερικό, στον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 1973-1979, στη συνέχεια μετακόμισε στον Ηρακλή για μια εφταετία, 1979-1986, η οποία ήταν αναμφισβήτητα και η καλύτερη περίοδος της καριέρας του.
Στη συνέχεια, την διετία 1986-1988, αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννενα στον οποίο έμεινε την τριετία 1988-1991. Φυσικά, υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία 1977-1987, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 38 εμφανίσεις σημειώνοντας παράλληλα δύο τέρματα.
Τα τελευταία 8 χρόνια διετέλεσε διευθυντής των ακαδημιών της Arsenal, στην Ελλάδα και τη Κύπρο, αλλά και επίσημος σκάουτερ της αγγλικής ομάδας στο χώρο των Βαλκανίων.

sentranews.gr

 

 

Back to top button