ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Α’ ΕΠΣ: Επανέναρξη πρωταθλήματος με το ντέρμπι Καλλιθέα-Βογατσικό να κλέβει την παράσταση – Όλες οι προϊστορίες

Με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, όπου δεσπόζει το ντέρμπι της χρονιάς Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας – Ομόνοιας Βογατσικού

ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ:  

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα φτωχή, αφού από το 2016 μέχρι σήμερα σε αγώνα πρωταθλήματος η Καλλιθέα φιλοξένησε δύο φορές τις αρκούδες, όπου και στις δύο πήρε το τρίποντο.

Συνολικά (εντός-εκτός) οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 5 φορές με την Καλλιθέα να μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία (0-0 φέτος στον α’ γύρο)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ:

Εξαιρετική παράδοση της Πολυκάρπης με 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 5 ματς, μετράνε μόλις 1 ισοπαλία (1-1 το 2018-19), ενώ η τελευταία φορά που απέδρασαν με το τρίποντο ήταν το 2011. (Στον α’ γύρο νίκη της Πολυκάρπης 1-2)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ:

Θετική παράδοση έχει δημιουργήσει ο Παναργειακός, μετρώντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες σε 8 ματς. (Στον α’ γύρο νίκη του Παναργειακού 0-2)

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΤΑΗΛΑΚΗ:

Ιστορικές ομάδες με πλούσια προϊστορία αφού θα αναμετρηθούν για 34η φορά. Η παράδοση είναι σχεδόν μοιρασμένη 12-11-10 με τους φιλοξενούμενους ωστόσο, να παραμένουν αήττητοι τα τελευταία έξι χρόνια. Από το 2011 ο Γράμμος αγνοεί τη νίκη εντός έδρας (Α’ γύρος νίκη Νταηλάκη 2-0)

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ:

Μοιρασμένη προϊστορία μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων με 6-6-5, που ωστόσο, αγνοούν την ισοπαλία από το 2012. (Α’ γύρος νίκη Αμπελοκήπων 1-2)

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ – ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ:

Φτωχή και μοιρασμένη προϊστορία με 6 αναμετρήσεις, από τις οποίες απουσίαζε το ισόπαλο αποτέλεσμα – έχει από 3 νίκες η κάθε ομάδα – (Α’ γύρος νίκη Πενταβρύσου με 0-2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΒΙΤΣΙ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΣΤΩΡ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΟΡΗΣΟΣ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ
ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ         ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

sentranews.gr

Back to top button