ΑθλητικάΚαστοριά

Μεγάλη νίκη της ομάδας των γυναικών στο βόλεϊ επί του Πιερικού Κατερίνης (φωτογραφίες)

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη επί του Πιερικού Κατερίνης στο Κλειστό και μάλιστα με 3-0.

Η ομάδα της Καστοριάς ξεκίνησε τον αγώνα παρουσιάζοντας μια άψογη εικόνα σε όλους τους τομείς, με εκπληκτικό μπλοκ, απρόσμενες άμυνες κι  αλληλοκάλυψη και άψογα οργανωμένες επιθέσεις, καταφέρνοντας να πάρει το 1ο σετ με 25-20.

Ο Πιερικός όμως δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Ξεκίνησε το 2ο σετ δυναμικά, αιφνιδιάζοντας την ομάδα μας, που υπέπεφτε σε συνεχόμενα λάθη κι έφτανε να χάνει με διαφορά 8 και 10 πόντων. Μετά το μέσο του σετ η Καστοριανή ομάδα ξαναβρήκε τον εαυτό της και με ένα σερί νικηφόρων πόντων κατάφερε να προηγηθεί με 23-19. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 2ο σετ ήταν καστοριανή υπόθεση, τα κορίτσια του Πιερικού, όχι μόνο πλησίασαν αλλά κατάφεραν να  βρεθούν μια ανάσα από την επικράτηση, γυρίζοντας το σκορ 25-24. Στο τέλος, όμως, τα κορίτσια της Ακαδημίας βρήκαν το ψυχικό σθένος κι έκαναν το 27-25.

Το 3ο σετ είχε δυνατές μάχες στο φιλέ και ενώ  η Καστοριά προηγούνταν συνεχώς, ο Πιερικός ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, κυρίως  προς το τέλος, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής (23-22) . Η ομάδα μας όμως έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη για τη νίκη και τέλειωσε το σετ με 25-22 και τον αγώνα με 3-0.

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   3-0  (25-20)  (27-25)   (25-22)

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Βαγγέλης Φωτόπουλος)  Καταραχιά Ε, Χαλιβίδου Μ, Φωτοπούλου Π., Μακρίδου Χ, Τζήμα Β, Νόλη Κ,  Δημάκου Ε., Γεωργοπούλου Χ., Μασιακού Ε., Παναγιωτίδου Ε., Κοκκαλένιου Ευ., (libero), Παναγιωτίδου Θ. (libero)

Back to top button