Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Μανιταρόσουπα με κάστανα

Μανιταρόσουπα με κάστανα, μια ελαφριά συνταγή από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα

55 λεπτά
Προετ. 15 | Μαγείρεμα: 40 | Μερίδες: 4-5

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. κάστανα προβρασμένα (υπάρχουν και έτοιμα εμπορίου)
  • 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 καρότο
  • 1 πράσο
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • ελάχιστο ελαιόλαδο
  • λίγο γάλα αμυγδάλου για το σερβίρισμα

Οδηγίες στο kitchenvillage.gr

 

Back to top button