ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ανακοινώσεις συλλόγων, σωματείων, σχολών, δομών κλπ. για αναβολές, ματαιώσεις… (ανανεώνεται συνεχώς)

Οι ανακοινώσεις Συλλόγων, Σωματείων, Φορέων κλπ. που αναστέλλουν τη λειτουργία τους ή τις δράσεις τους λόγω του κοροναϊού

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Δεδομένων των εξελίξεων στην Περιφέρειά μας σχετικά με τον κοροναϊό και για προληπτικούς λόγους, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρου 9 παρ. 7 του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 12ης Μαρτίου και ώρα 15:00 που ορίστηκε με την πρόσκληση με αρ. πρωτ. 36182/05-03-20.
Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ντιό Ευφροσύνη
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους Ορεστικού

Μετά την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργείων Υγείας και Παιδείας, με την οποία αποφασίζεται η απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών στην Ελλάδα, σας ενημερώνουμε ότι τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους Ορεστικού δεν θα πραγματοποιηθούν για τις επόμενες 14 ημέρες.

ΠΡΩΤΕΑΣ

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς, «ΠΡΩΤΕΑΣ» λειτουργώντας, όπως πάντοτε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους αθλητές και τις οικογένειές τους, αλλά και όλα τα μέλη του, αναστέλλει για τις επόμενες 14 ημέρες όλες τις προπονήσεις και λοιπές αθλητικές του δραστηριότητες, εναρμονισμένος με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης από τον κορονοϊό.

Για την αναπλήρωση των ωρών προπονήσεων, ο Σύλλογος διαβεβαιώνει ότι θα φροντίσει για την αναπλήρωσή τους με τον πιο πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο και σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως.

Παράλληλα, προτρέπουμε όλα τα μέλη του ΠΡΩΤΕΑ να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής και όλες τις σχετικές οδηγίες που έχουν δημοσιοποιηθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας και να αποφεύγουν την παραμονή τους σε κλειστούς χώρους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σαφή προγραμματισμό, ο Σύλλογός μας βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους αθλητές και τα μέλη του, ειδικά αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας στιγμές.

Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας λαμβάνοντας άμεσα προληπτικά μέτρα με στόχο τη μείωση της διασποράς του κοροναϊού ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ όλες τις δραστηριότητές του για 14 ημέρες, και μέχρι νεωτέρας, ήτοι: 1. Τμήμα Παιδικού χορευτικού καθώς και χορευτικού Ενηλίκων . 2. Τμήμα εκμάθησης Ποντιακής διαλέκτου και 3. Τμήμα εκμάθησης Ποντιακής λύρας.

Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Αυτισμού

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, κ. Κικίλια, για την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων για 14 ημέρες, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς αποφάσισε να προβεί στο κλείσιμο του Κέντρου Ημέρας έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου περιμένοντας εκ νέου οδηγίες από τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για προληπτικούς λόγους και για να εφαρμοστούν τα ενδεδειγμένα ειδικά μέτρα για τον περιορισμό της πιθανότητας της επιδημίας του κοροναϊού.

ΜΕ εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Ζάγκα Αριστούλα

Μαραθώνιος Γαλλοφωνίας

Η οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου Γαλλοφωνίας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και σεβόμενη τις οδηγίες που αφορούν στην πρόληψη για την διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 αποφάσισε να αναβάλει την εκδήλωση της Γαλλοφωνίας  : Μαραθώνιος Ανάγνωσης του Σαββάτου 21 Μαρτίου 2020  και επιφυλάσσεται να επανέλθει με νέα ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα.

Θεατρικό εργαστήρι “Πλατφόρμα 9 κ 3/4”

Τα μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι “Πλατφόρμα 9 κ 3/4” θα σταματήσουν μέχρι και τις 21 Μαρτίου λόγω των μέτρων για τον κοροναιό.

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΎ

Ο Σύλλογος μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του και στην τοπική μας κοινωνία εφαρμόζει άμεσα τα προληπτικά μέτρα που έχει εξαγγείλει η Πολιτεία για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού. Από την Τετάρτη 11 Μαρτίου αναστέλλονται προσωρινά τα μαθήματα χορού, καθώς και τα μαθήματα της χορωδίας. Για ότι νεότερο υπάρξει, η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΈΣΧΗ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΎ θα ενημερώσει με καινούργια ανακοίνωση.

Αναστασία Λιάπη

Κάποια γεγονότα δεν είναι αστεία ούτε παραμύθια , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλες οι παρουσιάσεις των παραμυθιών μου που είχαν ετοιμαστεί για τον μήνα Μάρτιο αναβάλλονται .

Δημιουργια Πολυκάρπη

Εναρμονιζόμενοι με τις εντολές του Υπουργείου Υγείας , περί αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αναστέλλουμε την λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου για δύο εβδομάδες, από σήμερα 10 Μαρτίου 2020, καθώς και οι προγραμματισμένες εκλογές. Για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα ενημερωθείτε από σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Αναβάλλετε η 3η αφήγηση παραμυθιών που είχε προγραμματισθεί να γίνει στις 14 Μαρτίου.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, μέχρι νεωτέρας. Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

Σύλλογος Παραδοσιακών Μακεδονικών Χορών Μεσοποταμίας

Εναρμονιζόμενοι με τις εντολές του Υπουργείου Υγείας , περί αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αναστέλλουμε την λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου για δύο εβδομάδες.

Σχολή Χορού Αναστασίας Δεληγιάννη

Αγαπητοί μαθητές και γονείς, η Σχολή θα παραμείνει κλειστή για 2 εβδομάδες!/div>
Κατόπιν οδηγίας του υπουργείου Παιδείας που αφορά το κλείσιμο όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες οι Σχολές Χορού θα παραμείνουν κλειστές για προληπτικούς λόγους. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν κατόπιν προγράμματος που θα ανακοινωθεί από την διεύθυνση της κάθε σχολής.

Ακαδημία μπάσκετ ROOKIES

Η ακαδημία μπάσκετ ROOKIES σεβόμενοι την αγωνία των γονιών και παιδιών αναβάλει όλες τις προπονήσεις μέχρι τις 25 Μαρτίου

Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Νεολαίας Οινόης

Ακολουθώντας την απόφαση του Υπουργείου Υγείας και σεβόμενοι την δημόσια υγεία και την προστασία της, το θεατρικό εργαστήρι αναστέλλει τις δραστηριότητες του για τις επόμενες 14 ημέρες.

Γυμναστήριο Αρμονία

Ενημερώνουμε, όλους τους γονείς σε συνέχεια της σχετικής Ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κοροναϊού, τα παιδικά τμήματα καθώς και των ενηλίκων του γυμναστηρίου μας ακυρώνονται για 14 ήμερες από σήμερα 11/03/2020 έως 24/03/2020.

Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Μαυροχωρίου

Το Δ.Σ.του ΑΣΑΜ ανακοινώνει την αναστολή τουλάχιστον για ένα 15ήμερο όλων των τμημάτων του Συλλόγου!
Φυσικά θα υπάρξει ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει ανάλογα με τις εξελίξεις και τις κυβερνητικές αποφάσεις!

ΑΕ Γραμμοχωρίων

Η Α.Ε. Γραμμοχωρίων, σε εναρμόνιση με τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού, ανακοινώνει την αναστολή όλων των τμημάτων υποδομής για 14 ημέρες.

Computer Studies by Tilemachos

Κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής και νέων τεχνολογιών Computer Studies by Tilemachos θα παραμείνει από 11.03.2020 και για τις επόμενες 14 μέρες, έως και τις 25.03.2020 κλειστό!!!

Αθλοδομή Γυμναστήριο

Κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων το Γυμναστήριο Αθλοδομή θα αναστείλει την λειτουργία των παιδικών τμημάτων και τα τμήματα γυναικών έως και τις 24-3-2020.!!!!

Σύλλογος Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς “Οι Ακρίτες”

Έπειτα από τις εξελίξεις που αφορούν τον κοροναϊό, κρίναμε απαραίτητο την προσωρινή αναβολή του τουρνουά ποδοσφαίρου για την ασφάλεια όλων μας.
Το γλέντι μας αναβάλλεται προσωρινά λόγω των μέτρων πρόληψης που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση για την τυχόν μετάδοση του κοροναϊού.
Επιπλέον, ο Σύλλογος μας αναστέλλει τη λειτουργία του για τις επόμενες δύο εβδομάδες σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση.
Σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με νέες ημερομηνίες που θα αφορούν το τουρνουά και το γλέντι μας.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Με εκτίμηση, το ΔΣ του Συλλόγου.

Απολύμανση και αναστολή λειτουργίας στον “Μακεδονικό” (φωτογραφίες)

Ανακοίνωση του συλλόγου Ταεκβοντο “Αναγέννηση” Καστοριάς

Α.Σ. Καστοριάς: Αναβολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων

ΑΡΜΟΝΙΑ: Αναστέλλεται από σήμερα η λειτουργία όλων των τμημάτων