Καστοριά

Καστοριά: «Λουκέτο» σε δύο ιδιωτικά ιατρεία λόγω κοροναϊού

«Λουκέτο» μπαίνει σε δύο ιδιωτικά ιατρεία στην Καστοριά λόγω κοροναϊού. Όπως είπε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Top Channel και τους δημοσιογράφους Π. Πλιάτσιο και Ζ. Πιτσιάβα, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, τα δύο εκ των τριών νέων κρουσμάτων είχαν πάει σε ιδιώτες γιατρούς της Καστοριάς, έναν πνευμονιολόγο και έναν παθολόγο, ενώ έχουν ήδη δοθεί εντολές να κλείσουν τα εν λόγω ιατρεία. Επίσης, ψάχνουν να βρουν εάν τα εν λόγω κρούσματα έκαναν και που, ακτινογραφία, και αν ναι σε ποια ακτινολογικά ιατρεία της Καστοριάς, ώστε να μπουν επίσης σε «καραντίνα».
Την είδηση πως τα δύο κρούσματα είχαν αποταθεί πρώτα σε ιδιώτες ιατρούς, είχε αναφέρει πρώτος στο δελτίο ειδήσεων ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χ. Τσεβεκίδης.
Επίσης, για τον γιατρό του νοσοκομείου Καστοριάς που νόσησε σήμερα, μπαίνουν αναγκαστικά κι άλλα άτομα εργαζόμενοι του νοσοκομείου σε καραντίνα «κατ οίκον περιορισμό», με το σύνολο 25-29 ατόμων του Νοσοκομείου Καστοριάς να πρέπει να μπουν σε καραντίνα μετά τον 53χρονο που νόσησε πρώτος και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.
Επίσης, δύο ύποπτα κρούσματα, συγγενείς του 90χρονου στην Καστοριά, θα εξεταστούν για το εάν είναι θετικά ή όχι στον ιό.
ptolemeos.gr

 

 

 

Back to top button