ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοίνωση της “Νέας Καστοριάς”

Με αφορμή την προχτεσινή ανακοίνωση των φίλων της ομάδας με την ονομασία Red Yellows, θα θέλαμε εν συντομία να πούμε κάποια πράγματα.

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, η φετινή χρονιά ήταν και είναι χρονιά μεταβατική. Η διοίκηση με μόνο γνώμονα, τη συνέχιση ύπαρξης της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μας, αποφάσισε την τροποποίηση του υπάρχοντος καταστατικού με τη δημιουργία νέου ΑΦΜ.

Και το παλαιό και το νέο ΑΦΜ έχουν την ίδια διοίκηση. Καθώς το παλαιό όμως, το βαρύνει ένα σεβαστό (για τα δεδομένα της πόλης) χρέος, και επειδή δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε και φυσικά επειδή δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποιον να αναλάβει την ομάδα και να αποπληρώσει τις οφειλές , αποφασίστηκε η συνέχιση της ιστορίας με την προαναφερθείσα λύση.

Σε όλα τα θέματα που αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση των οπαδών, τάσσονται υπερ όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Άλλωστε όλοι στη διοίκηση από την αρχή του νέου εγχειρήματος, έχουμε δηλώσει πολλές φορές, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο Κο Ουσταμπασίδη , ότι δεν είμαστε εδώ για πάντα. Για αυτό λοιπόν, χαιρόμαστε που βλέπουμε ενδιαφέρον γύρω από την ομάδα, γιατί για εμάς, αυτή και η ομαλή της μελλοντική πορεία και εξέλιξη είναι το μόνο μέλημα μας.

Άλλωστε με το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς, θα συγκληθεί, βάσει καταστατικού, η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου. Εκεί όσοι ενδιαφέρονται, (είτε για το παλιό είτε για το νέο ΑΦΜ) και φυσικά όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στις αλλαγές που απαιτούνται ώστε η ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ να προχωρήσει μπροστά.

Τέλος, φετος κλείνουν 40 χρόνια από την ένδοξη στιγμή της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος το 1980. Η διοίκηση ετοιμάζει κάποιες ενέργειες με σκοπό τον εορτασμό αυτής της επετείου. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε, έστω και πρώιμα, να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Καστοριάς καθώς και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για την ηθική στήριξη τους, στο προτεινόμενο από εμάς πλαίσιο εορτασμού.

Όλοι μαζί θα βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται. Γιατί πλέον, όπως σωστά τόνισαν και οι οπαδοί μας, το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας είναι μόνο το καλό της ομάδας μας. Και όλοι μαζί να κάνουμε βίωμα μας το…..

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ανακοίνωση των Red Yellow

 

 

Back to top button