Καστοριά

Ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ» για τον Φίλιππο Πετσάλνικο (φωτο)

Με βαθιά λύπη ενημερωθήκαμε για το χαμό του κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, ενός Καστοριανού πολιτικού που προσέφερε τις υπηρεσίες του στις θέσεις ανώτατων αξιωμάτων του Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης, Μακεδονίας-Θράκης και του Προέδρου της Βουλής. Τον εκλιπόντα κ. Πετσάλνικο το χαρακτήριζε το ήθος, η σταθερότητα στις πεποιθήσεις του και η εντιμότητα του, όχι μόνο ως πολιτικό αλλά και ως άνθρωπο. Στο Σύλλογο μας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, καθώς επί σειρά ετών διατηρούσαμε στενή συνεργασία και επικοινωνία, αλλά και μακροχρόνια φιλία.
Γι ‘αυτό ακριβώς ο Σύλλογος Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ», Νέας Υόρκης είχε απονείμει τον ανώτατο τίτλο τιμής του «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ» για τη συνεισφορά του στην πολυαγαπημένη μας Καστοριά, αλλά και στο ελληνικό πολιτικό προσκήνιο.
Εκ μέρους του Προέδρου κ. Δήμου Σιώκη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέα Υόρκης εκφράζουμε τα θερμότατα συλληπητήρια στην οικογένεια του «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ» μας κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.
Στη φωτογραφία μία από τις φορές που είχε επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί σε εκδήλωση του ιστορικού Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ».

Back to top button