Καστοριά – Συνταγή: Νηστίσιμη μους σοκολάτας (φωτογραφίες)

Πεντανόστιμη, νηστίσιμη μους σοκολάτας

  Από τον Γιώργο Πουρναράκη

Υλικά:

10 μερίδες

  1. 300 ml γάλα αμυγδάλου, καρύδας ή σόγιας
  2. 150 γρ κακάο
  3. 180 γρ μέλι
  4. Κανέλα (όσο θέλεις)
  5. Φράουλες (ή ότι άλλο προτιμάς)
  6. 6 ώριμες μπανάνες
  7. Σερβίρισμα
  8. Φράουλες
  9. Δημητριακά (ή ότι άλλο επιθυμείς)

Εκτέλεση:

  1. Κόβεις τις μπανάνες σε κομματάκια.

  2. Προσθέτεις στο μπλέντερ τις μπανάνες και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύεις μέχρι το μείγμα σου να ομογενοποιηθεί.

  3. Τοποθετείς τη μους σε ποτήρια και τα βάζεις στο ψυγείο μέχρι να πήξει.

  4. Διακοσμείς τη μους με τις φράουλες.

  5. Και η μους σοκολάτας είναι έτοιμη! Καλή όρεξη!

    cookpad.com